2019'da halen iPhone 7 alınır mı?

Yavaşlatmalarının sebebi aniden kapanmaları önlemek. Bataryanın ömrü azaldığında yapılan bir olay. Zaten bildiğim kadarıyla ayarlardan da kapatılabiliyor bu seçenek.

Minareyi çalan kılıfını uydurur diye bir laf vardır. Bu işlemi 2014 yılından beri yapıyorlarmış ve bir şekilde birilerinin haberi olmasıyla, 2018 yılında bunu itiraf etmek zorunda kalıyorlar. Sebebinide pil ömrü oluyor diye gösteriyorlar. Madem esas neden buydu neden bunu 2014'te 2015'te 2016'da 2017'de değilde 2018'de açıklıyorlar? Bir de bu açıdan bak bakayım, sandığın kadar masumlarmıymış. Ayarlardan kapatma seçeneği ekledilerse bunu insanlar tepki çektiği için eklemişlerdir, kendileri istediği için değil. Türkiyede ki ilk Iphone kullanıcılarındanım hatta ilk akıllı telefon kullananlar arasındayımda denebilir. Ben mantıklı olana bakarım, düşünerek yaklaşırım. Iphone kalitesi eskindendi, mac sistem seven yönebilir ona lafım yok. Ama F/P P olarak bakan aklı başında olan biriside Iphone para bayılmaz açık ve net.

Minareyi çalan kılıfını uydurur diye bir laf vardır. Bu işlemi 2014 yılından beri yapıyorlarmış ve bir şekilde birilerinin haberi olmasıyla, 2018 yılında bunu itiraf etmek zorunda kalıyorlar. Sebebinide pil ömrü oluyor diye gösteriyorlar. Madem esas neden buydu neden bunu 2014'te 2015'te 2016'da 2017'de değilde 2018'de açıklıyorlar? Bir de bu açıdan bak bakayım, sandığın kadar masumlarmıymış. Ayarlardan kapatma seçeneği ekledilerse bunu insanlar tepki çektiği için eklemişlerdir, kendileri istediği için değil. Türkiyede ki ilk Iphone kullanıcılarındanım hatta ilk akıllı telefon kullananlar arasındayımda denebilir. Ben mantıklı olana bakarım, düşünerek yaklaşırım. Iphone kalitesi eskindendi, mac sistem seven yönebilir ona lafım yok. Ama F/P P olarak bakan aklı başında olan biriside Iphone para bayılmaz açık ve net.

iPhone kullanıcısı değilim, bilmeden önce keşke çıkışmasaymışsınız. Ayrıca yavaşlatma işlemi, sizin bildiğiniz gibi 2014 yılından beri yapılmıyor. Olay, Reddit'te birinin konu açması ile farkedildi. 2017 yılında farkedilen bir olay. "2014'den beri yapıyor." söyleminizin kaynağı nedir?! Ben ne kadar arasam da öyle bir şey bulamadım maalesef. Zaten bu olay, bazı iPhone 6 ve 6S/Plus kullanıcılarının, telefonlarının 'aniden kapandığını' belirtmesinin ardından yayınlanan güncelleme ile geldi. Bu da IOS 10.2.1 güncellemesi. Ayrıca, olay yine 2017'de ödedikleri para cezasından sonra açıklandı. Olay Android mi, iPhone mu değil. Konuyu saptırmaya çalışmayın. Umarım dediklerimi okursunuz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı