2019'da PS3 alınır mı?

Burası bir forum ben almazdım. Buda benim görüşüm. Saçma olan yer neresi ayrıca neye göre kime göre saçma? Bana görede alınması saçma. Bana para versen al sana PS3 alsana şu şu oyun desen oynamam.
İşte saçma olan tam da yazdığın şey. Güncel olanın hep daha iyi olduğunu zannediyorsun. Bir nevi kapitalizm. Kabul etsen de etmesen de PS3 gayet de güzel bir konsol. Sende soruma cevap verir misin peki, neden sana göre alınması saçma? Görüşüne saygım sonsuz. Ama kimse babamın oğlu değil.

İşte saçma olan tam da yazdığın şey. Güncel olanın hep daha iyi olduğunu zannediyorsun. Bir nevi kapitalizm. Kabul etsen de etmesen de PS3 gayet de güzel bir konsol. Sende soruma cevap verir misin peki, neden sana göre alınması saçma? Görüşüne saygım sonsuz. Ama kimse babamın oğlu değil.
Grafikleri beni tatmin etmiyor. Güncel olanın hem performans hemde grafik olarak inanılmaz bir fark var neden eski sürüm alıyım oynayımki bana keyif vericek hiçbir oyunu karşılamıyor zevk alıcak adam varsada alır oynar bu kadar basit. Şuanki imkanlarım doğrultusunda alıp oynamam bir daha söylüyorum. Bundan 10 yıl önce olsaydı o zamanın şartlarında olabilirdi ama şuan için beni tatmin edebilecek bir ürün değil. Bende bu konuda fikrimi söyledim konuya herkes fikrini yazıyor.

365783

365784

Grafikleri beni tatmin etmiyor. Güncel olanın hem performans hemde grafik olarak inanılmaz bir fark var neden eski sürüm alıyım oynayımki bana keyif vericek hiçbir oyunu karşılamıyor zevk alıcak adam varsada alır oynar bu kadar basit. Şuanki imkanlarım doğrultusunda alıp oynamam bir daha söylüyorum. Bundan 10 yıl önce olsaydı o zamanın şartlarında olabilirdi ama şuan için beni tatmin edebilecek bir ürün değil. Bende bu konuda fikrimi söyledim konuya herkes fikrini yazıyor.

Eki Görüntüle 365783
Eki Görüntüle 365784
Böyle konuş canımı ye. Kendince haklısın. Ama benim gözüm PS3'ü daha iyi görüyor.

Niye bu kadar ağladınız ki? Ne gerek var?

Kardeşim MGS sadece PS'ye mi çıktı. O zaman PS alacaksın.

Zaten yeni oyunlar müthiş grafikler ile geliyor. Ama içi boş içi.

Gelin bakın, Uncharted 3. Hatta 3'ü bırak ya, 2. 2008 yapımı. Oyunun hala gideri var. 11 yıllık oyun.

Ayrıca 2006 model makina bu. RSX 2006 model bir GPU. Haberin olsun.

Zaten konsollarla PC'yi karşılaştırarak, hele hele grafik üzerinden boş boş tartışarak ne kadar bir fanboy olduğunu görüyoruz. Yazık. Çok yazık.

Oğuz Sasi (laoo)'nin videosu. Adam anlatmış. Al.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yıl olmuş 2019. Hala "POSO 3 GROFOKLORO BONO TOTMON OTMOYOR." diyen var ya. 13 yıllık konsol kendisi. Sen orada birşey yapmaya devam et.

Konuşma şekline bak. Kendini birşey sanıyor yazık neyse şikayet ettim. Ağlamakmış ne kadar komik insansın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı