mikewazowski
Kilopat
PS3'ün hiç bir exclusive oyununu oynamadıysan alınır.
Sen baya eskide kalmışsınKesinlikle SuperSlim alma. Ne jailbreak yapabiliyorsun ne de cihazı kırdırabiliyorsun. Gidip 100TL ye 5-10 oyun yüklüyorsun tabi içinde HDD varsa. Yoksa 150TL ye gidip bide HDD+kızak alıyorsun. SuperSLim alma. İkinci el olarak al dükkandakiler çok pahalıya satıyor çok bilmiş gibi.
Bunu dışında tabii ki alınır niye alınmasın hala güçlü oyunları var. Sadece Mortal Kombat için bile alınır.
Peki ps3 ün 2. El piyasası nasıl? Elimden kolay çıkarabilirmiyim? Bu arada aldıktan sonra kırdırmayı düşünüyorum.PS3 icin bütçe önemli.
İnternette 500 TL'ye Xbox One buldum. Daha doğrusu rastgele denk geldi. Fiyatı 500 TL olduğu sonradan fark ettim. Daha sonra hemen PS3'ümü satılığa çıkardım. Normalde 550 TL'ye çok rahat satardım ama hemen satılsın diye 500 yazdım. Yaklaşık 1-2 gün sonra sattım PS3'ü. Ve gittim adamdan 500 TL'ye Xbox One aldım.
Öyle bir rahatladım ki. Resmen çağ atladım. Grafikler, doku kalitesindeki değişim.
Tabii Xbox One kırılmadı ( XD ) ama oyunları ben DonanımHaber'in Dijital Satış bölümünden çok çok ucuza oyun hesapları satıldığını gördüm, çok çok ucuza derken dolandırıcı yada illegal yollardan ele geçirilmiş vs değil. Adam oyunu farklı bir mail adresi ile kayıt olup alıyor, daha sonra 2. kişi hakkını satıyor. Böylece adam oyunu yarı pahasına almış oluyor, 2. hakkı alan adamda %50 indirimli almış gibi oluyor.
İyi veya kötü, doğru veya yanlış. Ama ben bu şekilde 4 tane oyun aldım. Hiçbirinde sorun yaşamadım. Hatta Xbox One'ı takasladığım kişi gelip benden E-Posta ve şifreleri istedi. Attım. Ve hala şifreleri aynıydı
Daha sonra da o Xbox One'ı PS4 ile takas yaptım
Düşünebiliyor musunuz? PS3'ü satıp Xbox One aldım. Onu da PS4 ile takasladım. Daha sonra o PS4'ü de artık hayatta satmam diye koydum, onu da satıp laptop + PS3 aldım.
Yani, kısaca. Eğer 450-500 TL aralığında bütçen varsa gidip PS3'ünü alırsın. Şuan bende PS3 var. Hemde Fat kasa. Şu şişman denilen, kalın, "çok çabuk bozulan" denilen cihazKullanmasını bilmeyene PS4'de versen o cihaz bozulur aga. Dikkatli olduktan ve kullanım kılavuzunu okuduktan sonra hiçbir şey olmaz.
2008 yapımı cihaz. 11 yıllık. 2020'de 12'sine girecek. Püpüpüpü maşallah.
Sen baya eskide kalmışsınArtık tüm kasalara, Süperslim ve kırılamayan Slim kasalara da MultiMAN yükleniyor. HFW denilen yöntem çıktı. Hani eğer sende Süper Slim varsa bir bak, araştır.
İkinci el piyasası cidden sıkıntılı, canı yanan çok insan var. Elinden çıkarmakta da sorun yaşayabilirsin. Almadan önce satıcı ile ürün hakkında detaylı bilgi almanı tavsiye ederim. Satıcı garantili konsollar satılmakta. 1 sene garanti veriyorlar sanırım. Hatta içerisinde oyun ekli olan konsol satan satıcılar bile var.Peki ps3 ün 2. El piyasası nasıl? Elimden kolay çıkarabilirmiyim? Bu arada aldıktan sonra kırdırmayı düşünüyorum.
O fat kasa ileride bozulunca elinde kalıcak kaç yıllık makine onlar tamiri olmaz varsada yapmaya üşenirler satsan hiçbi spotcu almaz zor alırlar işlevleri bile geçti artık onlarınPS3 icin bütçe önemli.
İnternette 500 TL'ye Xbox One buldum. Daha doğrusu rastgele denk geldi. Fiyatı 500 TL olduğu sonradan fark ettim. Daha sonra hemen PS3'ümü satılığa çıkardım. Normalde 550 TL'ye çok rahat satardım ama hemen satılsın diye 500 yazdım. Yaklaşık 1-2 gün sonra sattım PS3'ü. Ve gittim adamdan 500 TL'ye Xbox One aldım.
Öyle bir rahatladım ki. Resmen çağ atladım. Grafikler, doku kalitesindeki değişim.
Tabii Xbox One kırılmadı ( XD ) ama oyunları ben DonanımHaber'in Dijital Satış bölümünden çok çok ucuza oyun hesapları satıldığını gördüm, çok çok ucuza derken dolandırıcı yada illegal yollardan ele geçirilmiş vs değil. Adam oyunu farklı bir mail adresi ile kayıt olup alıyor, daha sonra 2. kişi hakkını satıyor. Böylece adam oyunu yarı pahasına almış oluyor, 2. hakkı alan adamda %50 indirimli almış gibi oluyor.
İyi veya kötü, doğru veya yanlış. Ama ben bu şekilde 4 tane oyun aldım. Hiçbirinde sorun yaşamadım. Hatta Xbox One'ı takasladığım kişi gelip benden E-Posta ve şifreleri istedi. Attım. Ve hala şifreleri aynıydı
Daha sonra da o Xbox One'ı PS4 ile takas yaptım
Düşünebiliyor musunuz? PS3'ü satıp Xbox One aldım. Onu da PS4 ile takasladım. Daha sonra o PS4'ü de artık hayatta satmam diye koydum, onu da satıp laptop + PS3 aldım.
Yani, kısaca. Eğer 450-500 TL aralığında bütçen varsa gidip PS3'ünü alırsın. Şuan bende PS3 var. Hemde Fat kasa. Şu şişman denilen, kalın, "çok çabuk bozulan" denilen cihazKullanmasını bilmeyene PS4'de versen o cihaz bozulur aga. Dikkatli olduktan ve kullanım kılavuzunu okuduktan sonra hiçbir şey olmaz.
2008 yapımı cihaz. 11 yıllık. 2020'de 12'sine girecek. Püpüpüpü maşallah.
Sen baya eskide kalmışsınArtık tüm kasalara, Süperslim ve kırılamayan Slim kasalara da MultiMAN yükleniyor. HFW denilen yöntem çıktı. Hani eğer sende Süper Slim varsa bir bak, araştır.
Hayır. Cihazı aldığımda garanti etiketi üstünde idi.O fat kasa ileride bozulunca elinde kalıcak kaç yıllık makine onlar tamiri olmaz varsada yapmaya üşenirler satsan hiçbi spotcu almaz zor alırlar işlevleri bile geçti artık onların
2 gün önce fat kasa 60gb ps2 oyunlarını çalıştıran fatim öldü slim makinemde var satıp 2. El leptop almayı düşünüyorum zaten elimde ps4 mevcut
Tahmin ediyorum aldığın makinenin garanti etiketi bile söküktür
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.