2019'da PS3 Alınır mı?

Hayır. Cihazı aldığımda garanti etiketi üstünde idi.

Ayrıca garanti etiketi olmaması cihazın bozuk, çöp olduğu anlamına gelmez.

Garanti etiketi, cihazın içinin açılıp açılmadığı anlamına gelir. Ben cihazın içini açıp macun değişimi ve temizliğini yapmış olabilirim.

Yada fırınlama teknigi ile cihazı tamir etmiş de olabilirim.

Zaten 2.el PS3 alırken dikkat edilmesi gerekenler noktasında konu açtım. Detaylıca anlattım.

Sorunlu makineyi zaten sıcaklıklarına bakıp anlarsın. Birde alet soğuk havayı tahliye ediyorsa zaten o çöptür.

Ayrıca 20 ve 60 GB 90 NM işlemci ve grafik işlemciye sahip. Zaten bu günlere gelmesi mucize. İyi dayanmış.
Parçaladığımda işlemci kapağının üstünde olmadığını ve direk işlemciye termal macun sürüldüğünü gördüm fanı çok acayipti menüde bile sesli çalışıyordu veya ps2 oyunlarında gariptirki ps2 için anakartta çip falan görmedim menüde oyun ayarlarında vardi makinenin modeli cechc04dü

Güzel bulmuşssun makineyi garantisi sökük olmayan fat kalmadı sayılır benimki öyleydi parayla almamıştım arkadaş hediye etmişti birde ps2 uyumluluğu olsa tam değerli olurdu makinen

Ama yinede zor satarsın onu 300e bile zor alırlar nerdeyse slim parası zaten

Parçaladığımda işlemci kapağının üstünde olmadığını ve direk işlemciye termal macun sürüldüğünü gördüm fanı çok acayipti menüde bile sesli çalışıyordu veya ps2 oyunlarında gariptirki ps2 için anakartta çip falan görmedim menüde oyun ayarlarında vardi makinenin modeli cechc04dü

Güzel bulmuşssun makineyi garantisi sökük olmayan fat kalmadı sayılır benimki öyleydi parayla almamıştım arkadaş hediye etmişti birde ps2 uyumluluğu olsa tam değerli olurdu makinen
İHSAN
Ama yinede zor satarsın onu 300e bile zor alırlar nerdeyse slim parası zaten
IHS sökülü ise %1000 YLOD'a düşmüştür o makine. Sende patlaması da gayet normal :)

Kötü tecrübe.

Uncharted 1-2-3, Red Dead Redemption, God of War, FIFA Street, NBA JAM, Fight Night Champion, The Last of Us, 2010 FIFA World Cup South Africa gibi PC'de olmayan harika oyunları oynamak için bile alınır.

Kişini ne beklediğine göre değişir.
Eğer yeni çıkan oyunları oynamak istiyorsan alınmaz. Sadece oyun oynayayım stresimi atayım dersen alınır.

IHS sökülü ise %1000 YLOD'a düşmüştür o makine. Sende patlaması da gayet normal :)

Kötü tecrübe.
Alırken en çok korktuğum durum bu olmuştu. Fırınlama veya başka bir yöntem ile sarı ışık hatası alan bir makineyi düzeltip bana satılması. Benim Ps3 cihazını 350 liraya sattım umarım alan kişi memnun olur. Uncharted 3 oyununu bitirdim en azından. Merak ettiğim fırınlama işlemi kaç defa yapılabiliyor? Ölmüş bir cihazı ucuza alıp fırınlama yöntemi ile kaç ay kullanabiliriz?

Alırken en çok korktuğum durum bu olmuştu. Fırınlama veya başka bir yöntem ile sarı ışık hatası alan bir makineyi düzeltip bana satılması. Benim Ps3 cihazını 350 liraya sattım umarım alan kişi memnun olur. Uncharted 3 oyununu bitirdim en azından. Merak ettiğim fırınlama işlemi kaç defa yapılabiliyor? Ölmüş bir cihazı ucuza alıp fırınlama yöntemi ile kaç ay kullanabiliriz?
En fazla 2 ay :)

Ve firinladiktan sonra ömrü kısalır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı