S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 3 Eylül 2019 #11 Silinen üye dedi: Adam da win 10 var niye kullansın? Genişletmek için tıkla... Ben sorunun cevabını verdim. Adama "7'ye geç" diye bir şey demedim. Başka yere çekmeyin.
Silinen üye dedi: Adam da win 10 var niye kullansın? Genişletmek için tıkla... Ben sorunun cevabını verdim. Adama "7'ye geç" diye bir şey demedim. Başka yere çekmeyin.
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 3 Eylül 2019 #12 Arkadaşlar önerdiğiniz işletim sistemi indirme sitesi var mı ?
Kadircorlu Decapat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 86 3 Eylül 2019 #13 Eğer lisans alacaksan boşuna alma 2020 ocakta kesiyor desteği microsoft
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.434 Çözümler 7 3 Eylül 2019 #14 Daha dün Windows 10 da oyunlarda akıcı olmama sorunu vardı ve benim dışımda 5 kişi daha aynı sorunu yaşıyordu. Windows 7 ye geçtim ve yağ gibi.
Daha dün Windows 10 da oyunlarda akıcı olmama sorunu vardı ve benim dışımda 5 kişi daha aynı sorunu yaşıyordu. Windows 7 ye geçtim ve yağ gibi.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 3 Eylül 2019 #15 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Şimdi geçmeyi düşünüyorum fakat win7 de oyun oynayabilirim değil mi ? Genişletmek için tıkla... Tabi ki
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Şimdi geçmeyi düşünüyorum fakat win7 de oyun oynayabilirim değil mi ? Genişletmek için tıkla... Tabi ki
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 3 Eylül 2019 #16 Kalanlı Bölme dedi: SSD olmayan senaryoda Win7 daha akıcı olur. Genişletmek için tıkla... Hayda, bu niye yanlış bilgilendirme aldı şimdi
Kalanlı Bölme dedi: SSD olmayan senaryoda Win7 daha akıcı olur. Genişletmek için tıkla... Hayda, bu niye yanlış bilgilendirme aldı şimdi
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 3 Eylül 2019 #17 Kadircorlu dedi: Eğer lisans alacaksan boşuna alma 2020 ocakta kesiyor desteği microsoft Genişletmek için tıkla... Destek kesmesi kullanamayacağı anlamına gelmez.
Kadircorlu dedi: Eğer lisans alacaksan boşuna alma 2020 ocakta kesiyor desteği microsoft Genişletmek için tıkla... Destek kesmesi kullanamayacağı anlamına gelmez.
EmreSploit Hectopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 447 Yer Seungryong Vadisi 3 Eylül 2019 #18 acv dedi: Hayda, bu niye yanlış bilgilendirme aldı şimdi Genişletmek için tıkla... Linux kullandığınız için soruyorum Linux ta mavi ekran gibi sorunlar var mı?
acv dedi: Hayda, bu niye yanlış bilgilendirme aldı şimdi Genişletmek için tıkla... Linux kullandığınız için soruyorum Linux ta mavi ekran gibi sorunlar var mı?
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 3 Eylül 2019 #19 Arkadaşlar nereden indireyim ve kısaca format atmayı anlatır mısınız ? CD yada Usb ile yapmayacağım direk olarak kurmak istiyorum da .
Arkadaşlar nereden indireyim ve kısaca format atmayı anlatır mısınız ? CD yada Usb ile yapmayacağım direk olarak kurmak istiyorum da .
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 3 Eylül 2019 #20 EmreSploit dedi: Linux kullandığınız için soruyorum Linux ta mavi ekran gibi sorunlar var mı? Genişletmek için tıkla... Var ama yok Direk bilgisayarın kapandığına şahit oldum, o da bleeding edge bir distro kullandığımdan dolayı. Debian gibi stabil bir distroda kolay kolay kernel panic yiyeceğinizi sanmıyorum.
EmreSploit dedi: Linux kullandığınız için soruyorum Linux ta mavi ekran gibi sorunlar var mı? Genişletmek için tıkla... Var ama yok Direk bilgisayarın kapandığına şahit oldum, o da bleeding edge bir distro kullandığımdan dolayı. Debian gibi stabil bir distroda kolay kolay kernel panic yiyeceğinizi sanmıyorum.