- Makaleler
- 21
SSD olmayan senaryoda Win7 daha akıcı olur.
Bunun neresi yanlış ne diye yanlış denildi buna? Hiç denedi mi acaba ortalama bir HDD ile W10 kullanmayı o moderatör?
Son düzenleme:
SSD olmayan senaryoda Win7 daha akıcı olur.
Evet ama bu yükseltme değilki. Yani düşünün Pc topladınız ve işletim sistemi yüklediniz.Ben win10 suz win7 kullanıcağım ama ?
Ama kurarken setup dosyası var içinde ? Ordan olmaz mı ?Evet ama bu yükseltme değilki. Yani düşünün Pc topladınız ve işletim sistemi yüklediniz.
Yanlış, her oyun çalışmıyor mesela Age of Empires Definitive Edition.Tüm oyunlar çalışıyor.
Arkadaş olmayan demiş HDD fizikseldir fakat donanım daha hızlıdır.Bunun neresi yanlış ne diye yanlış damgası yapıştırdınız buna? Hiç denedi mi acaba ortalama bir HDD ile W10 kullanmayı?
Yeni mi ğeçtiniz yani old dosyası duruyor mu?Ama kurarken setup dosyası var içinde ? Ordan olmaz mı ?
Technopat'ta yazılımlar bölümünde "Windows ve Office İndirme Aracı" var oradan indirebilirsin.Arkadaşlar önerdiğiniz işletim sistemi indirme sitesi var mı ?
Peki ama çoğunluğu açılır çünkü Microsoft Visual var.Yanlış, her oyun çalışmıyor mesela Age of Empires Definitive Edition.
USB kullanmak zorunda değil.Maalesef usb kullanmak zorundasınız.
İnternetten gerekli Windows 7 64 bit ISO dosyasını indirin. USB'ye kurmadan da Deamon Tools programı ile kurulum yapabilirsiniz.Arkadaşlar önerdiğiniz işletim sistemi indirme sitesi var mı ?
Tam olarak nerede bulamadım ?Technopat'ta yazılımlar bölümünde "Windows ve Office İndirme Aracı" var oradan indirebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.