F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.634 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Eylül 2019 #31 Kalanlı Bölme dedi: SSD olmayan senaryoda Win7 daha akıcı olur. Genişletmek için tıkla... Bunun neresi yanlış ne diye yanlış denildi buna? Hiç denedi mi acaba ortalama bir HDD ile W10 kullanmayı o moderatör? Son düzenleme: 3 Eylül 2019
Kalanlı Bölme dedi: SSD olmayan senaryoda Win7 daha akıcı olur. Genişletmek için tıkla... Bunun neresi yanlış ne diye yanlış denildi buna? Hiç denedi mi acaba ortalama bir HDD ile W10 kullanmayı o moderatör?
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 3 Eylül 2019 #32 Arkadaşlar win7 yi nasıl kurarım DVD ve UsB siz ? Ve hangi siteden kurmalıyım ?
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 3 Eylül 2019 #33 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Ben win10 suz win7 kullanıcağım ama ? Genişletmek için tıkla... Evet ama bu yükseltme değilki. Yani düşünün Pc topladınız ve işletim sistemi yüklediniz.
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Ben win10 suz win7 kullanıcağım ama ? Genişletmek için tıkla... Evet ama bu yükseltme değilki. Yani düşünün Pc topladınız ve işletim sistemi yüklediniz.
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 3 Eylül 2019 #34 Silinen üye dedi: Evet ama bu yükseltme değilki. Yani düşünün Pc topladınız ve işletim sistemi yüklediniz. Genişletmek için tıkla... Ama kurarken setup dosyası var içinde ? Ordan olmaz mı ?
Silinen üye dedi: Evet ama bu yükseltme değilki. Yani düşünün Pc topladınız ve işletim sistemi yüklediniz. Genişletmek için tıkla... Ama kurarken setup dosyası var içinde ? Ordan olmaz mı ?
Frank Gallagher Kilopat Katılım 12 Mayıs 2015 Mesajlar 301 Çözümler 2 Yer Pendik/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2019 #35 Silinen üye dedi: Tüm oyunlar çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış, her oyun çalışmıyor mesela Age of Empires Definitive Edition.
Silinen üye dedi: Tüm oyunlar çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış, her oyun çalışmıyor mesela Age of Empires Definitive Edition.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 3 Eylül 2019 #36 FalconPolat dedi: Bunun neresi yanlış ne diye yanlış damgası yapıştırdınız buna? Hiç denedi mi acaba ortalama bir HDD ile W10 kullanmayı? Genişletmek için tıkla... Arkadaş olmayan demiş HDD fizikseldir fakat donanım daha hızlıdır. Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Ama kurarken setup dosyası var içinde ? Ordan olmaz mı ? Genişletmek için tıkla... Yeni mi ğeçtiniz yani old dosyası duruyor mu?
FalconPolat dedi: Bunun neresi yanlış ne diye yanlış damgası yapıştırdınız buna? Hiç denedi mi acaba ortalama bir HDD ile W10 kullanmayı? Genişletmek için tıkla... Arkadaş olmayan demiş HDD fizikseldir fakat donanım daha hızlıdır. Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Ama kurarken setup dosyası var içinde ? Ordan olmaz mı ? Genişletmek için tıkla... Yeni mi ğeçtiniz yani old dosyası duruyor mu?
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 3 Eylül 2019 #37 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Arkadaşlar önerdiğiniz işletim sistemi indirme sitesi var mı ? Genişletmek için tıkla... Technopat'ta yazılımlar bölümünde "Windows ve Office İndirme Aracı" var oradan indirebilirsin.
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Arkadaşlar önerdiğiniz işletim sistemi indirme sitesi var mı ? Genişletmek için tıkla... Technopat'ta yazılımlar bölümünde "Windows ve Office İndirme Aracı" var oradan indirebilirsin.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 3 Eylül 2019 #38 Frank Gallagher dedi: Yanlış, her oyun çalışmıyor mesela Age of Empires Definitive Edition. Genişletmek için tıkla... Peki ama çoğunluğu açılır çünkü Microsoft Visual var. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2019
Frank Gallagher dedi: Yanlış, her oyun çalışmıyor mesela Age of Empires Definitive Edition. Genişletmek için tıkla... Peki ama çoğunluğu açılır çünkü Microsoft Visual var.
Dunkel.heit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2019 #39 Silinen üye dedi: Maalesef usb kullanmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... USB kullanmak zorunda değil. Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Arkadaşlar önerdiğiniz işletim sistemi indirme sitesi var mı ? Genişletmek için tıkla... İnternetten gerekli Windows 7 64 bit ISO dosyasını indirin. USB'ye kurmadan da Deamon Tools programı ile kurulum yapabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Maalesef usb kullanmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... USB kullanmak zorunda değil. Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Arkadaşlar önerdiğiniz işletim sistemi indirme sitesi var mı ? Genişletmek için tıkla... İnternetten gerekli Windows 7 64 bit ISO dosyasını indirin. USB'ye kurmadan da Deamon Tools programı ile kurulum yapabilirsiniz.
KS KS Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 3 Eylül 2019 #40 Silinen üye dedi: Technopat'ta yazılımlar bölümünde "Windows ve Office İndirme Aracı" var oradan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede bulamadım ?
Silinen üye dedi: Technopat'ta yazılımlar bölümünde "Windows ve Office İndirme Aracı" var oradan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede bulamadım ?