2019'da Windows 7 Kullanılır mı?

Hangisi?

• Win7

Oy: 24 30,0%
  • Win10

Oy: 56 70,0%

• Oy verenlerin toplamı
    80
  • Anket kapandı .
2019'da Windows 7 kullanılır ama eğer kullandığınız sistem tarihi eserse. Pentium 4 sisteme bırak Windows 7'yi, 8.1 bile kurulur.

Ama eğer gidip de Ryzen işlemcili bir sisteme Windows 7 kuracaksanız avucunuzu yalarsınız. Kurar mısınız, evet ama tam verimi alamazsınız.

Windows 8.1, en hızlı işletim sistemlerinden bir tanesi. Hatalarla illaki karşılaşılıyor ama kullandığım yazılımların hiçbirinde bir hatayla karşılaşmadım.

Hatalardan kastınız mavi ekran hatası ise bu hataların kaynağı %99 donanımsaldır.

Arkadaşlar bende ortalama düzeyde HDD kullanıyorum bazen yüklemelerde benim de %100 oluyor ancak bilgisayar kullanmama engel olmuyor ki. AMD Ryzen 2500U 4/8 Vega 8, 8GB DDR4, Radeon 540 2GB GDDR5 ve 1TB HDD var beni engellemiyor ve RAR dosyalarını rahatça çıkarabiliyorum. Disk %100 kullanmasın diye bir ayarda yapmadım. Güncelleme gelirse 5dk yükleniyor büyük güncelleme gelirsede beni engellemiyor arkada yüklerken oyun veya nette takiliyorum. PC de işim bitince güncelleme ile kapat diyorum kapanırken de yüklüyor. Eski 6 senelik işlemcili PC de ve eski HDD vardı %100 kullanım sorunu ancak güncel cihazlarda bu sıkıntı yok. Cihazını her zaman güncel tutun. Yonga sürücülerini ve ekran kart sürücülerini güncel olduğu sürece pek sorun yaratmaz. 4GB RAM PC de kullandım güncel onda da donma falan yoktu HDD vardı.

- Windows 10 kullanıyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende ortalama düzeyde HDD kullanıyorum bazen yüklemelerde benim de %100 oluyor ancak bilgisayar kullanmama engel olmuyor ki. AMD Ryzen 2500U 4/8 Vega 8, 8GB DDR4, Radeon 540 2GB GDDR5 ve 1TB HDD var beni engellemiyor ve RAR dosyalarını rahatça çıkarabiliyorum. Disk %100 kullanmasın diye bir ayarda yapmadım. Güncelleme gelirse 5dk yükleniyor büyük güncelleme gelirsede beni engellemiyor arkada yüklerken oyun veya nette takiliyorum. PC de işim bitince güncelleme ile kapat diyorum kapanırken de yüklüyor. Eski 6 senelik işlemcili PC de ve eski HDD vardı %100 kullanım sorunu ancak güncel cihazlarda bu sıkıntı yok. Cihazını her zaman güncel tutun. Yonga sürücülerini ve ekran kart sürücülerini güncel olduğu sürece pek sorun yaratmaz. 4GB RAM PC de kullandım güncel onda da donma falan yoktu HDD vardı.
Windows 7 mi kullanıyorsun şuan ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı