2020 AMD sürücüleriyle gelen drop ve takılma

Pentium G4560

Kilopat
Katılım
1 Aralık 2018
Mesajlar
696
Çözümler
10
Merhaba. 2020 edition çıktığından beri türlü hatalarla karşılaştım. Son 2 güncellemeyle birlikte PUBG'de aşırı şekilde drop yiyorum. Sistemim:

G4560
RX 470 4G
12 GB RAM

İşlemcimin yetersiz olduğunu biliyorum ama önceden en azından oyun oynanamaz halde değildi. FPS ultrada 90 civarından 5 dkda bir 60'lara gerilerdi. Ama son güncellemelerin ardından şuan oyun oynanmaz halde. FPS değerleri yer yer 15-30 civarlarında sürünüyor. Yeni sürücülerde bu tarz sorunlar yaşayanınız var mı?

Virüs taraması yaptım, sıcaklıkları kontrol ettim ekran kartım 60'ı çok nadir geçiyor geçer geçmez fanlar devreye girip yine 50 küsürlere indiriyor. İşlemci sıcaklığı 60-65, çok nadir 70 dereceyi görüyor. RAM kullanımı ultra ayarlarda 10 GB. Başından beri yaşasam bu sorunu işlemcim yetersiz der geçerdim ama eskiden akan oyun şu an acı çektiriyor resmen. :D Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son güncelleme yani bahsettiğimiz 20.2.2 sürümü önce optional sürüm olarak çıktı. Ardından ufak düzeltmeler yapılarak WHQL sürümü olarak güncellendi.

Her ikisinde de seninle aynı sorunu yaşamaktayım.
Yeni sürücü bekliyorum şuanlık.
 
DDU ile temiz kurulum yapmayı denediniz mi? DDU ile güncel sürücüleri kaldırıp 20.2.2’yi bir daha kurmayı deneyin. Yine sorun yaşarsanız DDU ike 20.2.2’yi kaldırıp 19.9.2’yi kurun.
 
19.9.2 sürümünü kullanıyorum. Yeni olanı yüklediğimde kartın ısısı artmıştı ve sorunluydu. Bu sürüm stabil çalışıyor tavsiye ederim.
 
Konu içeriğini yazarken hatalarım olmuş, banlandım. :D Bu yüzden geç cevap veriyorum. DDU ile güncel sürücüyü kaldırıp dediğiniz üzere 19.9.2 sürücüsünü yükledim. Birazdan test edeceğim, yorumlarınız için teşekkürler. Umarım düzelmiştir çok can sıkıcı bir hal aldı çünkü.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı