2020 Audi A3 sedan vs 2017 F30 318d

DSG'den bahsediyorsun o zaman, ikisini de kullanmışsanız sizin tercihiniz hangisi olurdu?

@utkuyksl0

Evet DSG DQ200 kodlu bir şanzıman türü. 3-4 sene aktif kullandım. F30 ve A3 arasında mı tercihimi soruyorsunuz?

Aşk üç harflidir. Yani buna BMW diyeceğim :)
B47-48 ve dediğim birkaç motor için BMW tarafında olacağım. Ben burada tercihimi 318'den kullanacağım. Yalnız bütçe esnetilirse 320 daha iyi tercih olacaktır.

Aşk üç harflidir. Yani buna BMW diyeceğim :)
B47-48 ve dediğim birkaç motor için BMW tarafında olacağım. Ben burada tercihimi 318'den kullanacağım. Yalnız bütçe esnetilirse 320 daha iyi tercih olacaktır.

Hocam bayağıdır ilanlara bakıyorum, 1.700 fiyat bandına ne temiz bir 318D ne de 320d bulabildim:D
Bu model olarak 2017'nin altına inmek istemiyorum zaten halihazırda 2020 bir Megane 4 kullanıyorum. Bu yüzden A3 ten yana tercih yapacağım gibi duruyor çünkü F30'un temizi gerçekten yok.

Hocam bayağıdır ilanlara bakıyorum, 1.700 fiyat bandına ne temiz bir 318D ne de 320d bulabildim:D
Bu model olarak 2017'nin altına inmek istemiyorum zaten halihazırda 2020 bir Megane 4 kullanıyorum. Bu yüzden A3 ten yana tercih yapacağım gibi duruyor çünkü F30'un temizi gerçekten yok.

Maalesef ülke piyasasının halinden dolayı haklısınız. 1 ay öncesine kadar güncel 2020 A4 40 TDI kullanıcısı olarak Audi için de içinizi karartan şeyler elbette söylemeyeceğim. Bakımı ve parçası pahalıdır ona dikkat edin derim :)

Maalesef ülke piyasasının halinden dolayı haklısınız. 1 ay öncesine kadar güncel 2020 A4 40 TDI kullanıcısı olarak Audi için de içinizi karartan şeyler elbette söylemeyeceğim. Bakımı ve parçası pahalıdır ona dikkat edin derim :)

Aman hocam, A3'te sıkıntılı dersen eyvah eyvah arabasız kaldık 😅, en azından piyasada temizi çok bulunuyor, 2020 sedan Sport paket bir A3 alıp S3'e çevirmek en iyisi gibi duruyor şu an için. Stage 1 yazılım yaparsak da F30'dan tek farkı yanlamaması olur büyük ihtimal😂

Aman hocam, A3'te sıkıntılı dersen eyvah eyvah arabasız kaldık 😅, en azından piyasada temizi çok bulunuyor, 2020 sedan Sport paket bir A3 alıp S3'e çevirmek en iyisi gibi duruyor şu an için. Stage 1 yazılım yaparsak da F30'dan tek farkı yanlamaması olur büyük ihtimal😂

S3 çevirme fikri mantıklı. Yazılım konusunda ise İstanbul'da mısınız?
A3 için örnek ilanınız var mı?

S3 çevirme fikri mantıklı. Yazılım konusunda ise İstanbul'da mısınız?
A3 için örnek ilanınız var mı?

Evet hocam istanbuldayım, var atayım birkaç tane,

(Bahsettiğim S3 dönüşüm bu ancak fiyat çok abartılmış, kendimiz yapsak daha uyguna gelir.)

( Bu da bahsettiğim 318D )

Evet hocam istanbuldayım, var atayım birkaç tane,

(Bahsettiğim S3 dönüşüm bu ancak fiyat çok abartılmış, kendimiz yapsak daha uyguna gelir.)

( Bu da bahsettiğim 318D )

Bu paraları verip hayalet ekran olmaması gerçekten şaşırtıcı ve üzücü.
35 aslında bildiğimiz SuperB ve türevi VAG için kullanılan 150 HP güç üreten 1.5 benzinli versiyonu. Hem SuperB de hem de A3'te deneyimledim. DSG ile uyumu harika vites geçişleri olsun, ivmelendiği zaman verdiği güven ve hissiyat olsun güzel. Yalnız performanslı kullanımlarda yakıt tüketimi 9-10 Litre görebilir haberiniz olsun. Yakıt tüketimi olarak 5 civarını falan kesinlikle görecek bir araç değil.

Bu paraları verip hayalet ekran olmaması gerçekten şaşırtıcı ve üzücü.
35 aslında bildiğimiz SuperB ve türevi vag için kullanılan 150 HP güç üreten 1.5 benzinli versiyonu. Hem SuperB de hem de A3'te deneyimledim. DSG ile uyumu harika vites geçişleri olsun, ivmelendiği zaman verdiği güven ve hissiyat olsun güzel. Yalnız performanslı kullanımlarda yakıt tüketimi 9-10 litre görebilir haberiniz olsun. Yakıt tüketimi olarak 5 civarını falan kesinlikle görecek bir araç değil.

Yakıtı sıkıntı yapmıyorum hocam, ama evet hayalet ekran A3'lerde bir eksiklik ama F30'larda nbt, hayalet taktırmak kolay iş, A3'te böyle bir imkanın yok. Henüz almama 4-5 ay var, büyük ihtimal kararımı alırken ilanda olan arabalara göre vereceğim. Ama F30 biraz daha ağır basıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı