2020 sonrası oyunlar için en iyi ekran kartları?

Açık konuşalım kimse RT için kart almıyor. Sadece güçlü ve sorunsuz olduğu için tercih sebebi olay bu. Ha sorunsuz bir RX serisi olsa kimse gidip çok daha fazlasını başka karta vermez. Her şey FPS değil kısaca.
Hocam aynen öyle üstelik RTX 2060 Super hiçte zayıf bir kart değil burada RX 5700XT karşılaştırması var oldukça güçlü bir karta zayıf denilmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel fanboyluğu değil bu yaptığım AMD Ryzen işlemcilere bir lafım yok farkındaysan işlemci tarafında AMD kendini düzeltti ama ekran kartı konusunda birçok insanın sıkıntı çektiği belli üstelik her şey FPS değildir stabil olması benim için daha önemli 130 FPS alacağıma 115 alayım sorun edilecek bir şey değil bu.
AMD ekran kartları bir tık geride evet ama saniye başına cızılen karede de bayağı iyileştırme yapıldı. Ben İnternet kafe işletiyorum ve Antalya içerisnde Letgo'da aktif olmak üzere sistem toparlıyorum. Müsteri için topladıgım sistemde Ryzen7 3700 ve RX5700xt sistemde PUBG'de ve diğer oyunlarda herhangi bir drop takılma yaşamadım. Sistemi 3 gun ortalama 5 6 saat iş için 5 6 saatte keyfi olarak test ettim. Beni etkiliyen herhangi bir durum yaşamadım GPU bencmark testinde 30 dk sonunda 79 dereceyi geçmedim fan sesi duymadım. Oyun Geliştiricilerinde ekran kartıları çıktıkca stabılize için guncelleme yapması gerektiğini unutmayalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orda kararsızım işte 5700 xt sorunlu bir kart diyorlar msi GTX 2070 daha garantili sogutmasi daha iyi bilemiyorum hangisi daha çok gotürür
1- GTX 2070 diye bir kart yok RTX2070 diye bir kart var.
2- RX5700XT nin asıl rakibi RTX2070 super.
3- Soğutma performansı model den model e değişir.
Ayrıca sorularım:
Sistem şuan toplu halde mi? Yani belirttiğiniz parçaları alıp taktınız mı?
Daha önce bilgisayar toplama tecrübeniz var mı?

Bütçe 3500 4500 arası?
Oyunlarda yüksek performans Battlefield 5.
Hitman DMC metro Far CRY.

Almisken 3 4 sene idare edecek bir kart önerilerinizi bekliyorum?
5700XT en iyi seçim olacaktır.
Intel fanboyluğu değil bu yaptığım AMD Ryzen işlemcilere bir lafım yok farkındaysan işlemci tarafında AMD kendini düzeltti ama ekran kartı konusunda birçok insanın sıkıntı çektiği belli üstelik her şey FPS değildir stabil olması benim için daha önemli 130 FPS alacağıma 115 alayım sorun edilecek bir şey değil bu.
Vallahi AMD gayet stabil kartlar çıkarıyor sürücüler ile daha optimize hale getirmesi de cabası.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı