2020 yılına geldik RX570 ekran kartı hala alınır mı?

Alınmaz diyorsun ama şu anda en güçlü RX 570 ve 580 üreten bir firma lütfen boş konuşma Sapphire candır gerisi heyecandır.
Bunlar yeterli olur sanırım. Soğutmasının iyi olması ve frekanslarının yüksek olması kaliteli olduğunu göstermez. Sapphire kartların PCB veya güç besleme bileşenlerinin kalitesi düşük oluyor. Ondan dolayı da Sapphire kartlar daha fazla sorun çıkarabiliyor.

Bunlar yeterli olur sanırım. Soğutmasının iyi olması ve frekanslarının yüksek olması kaliteli olduğunu göstermez. Sapphire kartların PCB veya güç besleme bileşenlerinin kalitesi düşük oluyor. Ondan dolayı da Sapphire kartlar daha fazla sorun çıkarabiliyor.

Malum link atıldı ve sırf Recep Baltaş bu markadan nefret ediyor diye markanın gerçekten kötü olduğu belirtildi. Sorunluysa hepsi sorunlu arkadaşım kabullenin şunu artık. O çok sevdiğiniz Asus'lar MSI'lar da sorun çıkartıyor. Maaş aldığınızı düşünüyorum artık bu markalardan sizlerin.

Son düzenleme:
Malum link atıldı ve sırf Recep Baltaş bu markadan nefret ediyor diye markanın gerçekten kötü olduğu belirtildi. Sorunluysa hepsi sorunlu arkadaşım kabullenin şunu artık. O çok sevdiğiniz ASUS'lar MSI'lar da sorun çıkartıyor. Maaş aldığınızı düşünüyorum artık bu markalardan sizlerin.

Teklonoji şans işidir bir yandan ben o markanın tüm kartlarını kulandım ve hiçbir sorun yaşamadım. Her kart arıza çıkarabilir buna lafım yok sen hemen hemen yukarıdaki tüm markalara demişsin sorun çıkarıyor diye şu anda en çok kulanılan markalar da mı sorun çıkarıyor herkesin kendi düşüncesi ben şahsen kulanmakta olduğum Sapphire ekran kartımı 1 yıldır kulanıyorum hiçbir sorununu görmedim elbete başkası önermeyebilir herkesin kendi düşüncesi.

AMD kartların çoğu sorunlu, ASUS, Sapphire bilmem ne dışında sorunların kaynağı AMD'den kaynaklanıyor. Burada sadece Sapphire hedef gösteriliyor öbür markalara en sorunsuz kart imajı veriyorlar.

Bir ara oyundan ekran kapanma gibi sorun benim başıma geldi. Sonra şöyle oldu ben başka güç kaynağı ile destek verdim kesti. Sonra diriver günceledim ilerki güncelemelerde düzeldi benim bildiğim sorunları bu ama kesti ilerki zamanlarda.
Oynayacağınız oyuna bağlı olarak değişir. Eğer çok ağır oyunlar oynamayacaksanız RX 570 yeterli gelecektir. Fakat Red Dead Redemption 2 gibi oyunlar için daha yüksek kart tavsiye ederim.
RX 570/580/5700/5700XT alacaksanız Sapphire almayın. Sapphire pişmanlıktır.

Ne alaka şu anda en iyi AMD ekran kartı üreten firma Sapphire'dir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı