2020 yılına geldik RX570 ekran kartı hala alınır mı?

RDR 2 konusunda çok fazla şikayet var ama ben bir sorun yaşamadım. Genel olarak kötü optimizasyon var deniyor belki sende de öyle bir sorun olur ama ben GTX 1050 2GB ile bile oynuyordum üstelik texture ultra çözünürlük 1080p diğer ayarlar ise low medium arasıydı aldığım fps ise 30 40 arasıdır akıcı bir şekilde oynuyordum. 570 alırsan undervolt yap muhakkak kart 55 60 dereceyi geçmez %30 fan devrinde bile.
Bir ara vardı optimizasyon sorunu, daha sonra Rockstar Games düzeltti sorunu.

Selam arkadaşlar. Bir sistem topluyorum. Aklımdaki birkaç parça hakkında her zaman gittiğim PC dükkanı olan abime danıştım, RX570'in eskiden iyi bir kart oldugu ancak 2020 yılına geldik oyunlar için yeterli olmayacağını söyledi. Siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?

Not: İşlemci olarak AMD Ryzen R5 2600 kullanacağım.
RX 5500 XT DÜŞÜNEBİLİRSİN

Oynayacağınız oyuna bağlı olarak değişir. Eğer çok ağır oyunlar oynamayacaksanız RX 570 yeterli gelecektir. Fakat Red Dead Redemption 2 gibi oyunlar için daha yüksek kart tavsiye ederim.
RX 570/580/5700/5700XT alacaksanız Sapphire almayın. Sapphire pişmanlıktır.

Alınmaz diyorsun ama şu anda en güçlü RX 570 ve 580 üreten bir firma lütfen boş konuşma Sapphire candır gerisi heyecandır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı