2020 yılına geldik RX570 ekran kartı hala alınır mı?

Minimum RX 570 8GB ise alınabilir. Ama önerim RX 580 altı olmasın.

Detroit girdim ayarları ultra yaptım aman yarabbi 6 GB bellek kullanıyor oyun ne biçim takılıyor bazı yerlerde. Steam ve arkada çalışan her şeyi kapatınca biraz rahatladı. Bu devirde 4 GB kart a-l-ı-n-m-a-z.

Detroit girdim ayarları ultra yaptım aman yarabbi 6 GB bellek kullanıyor oyun ne biçim takılıyor bazı yerlerde. Steam ve arkada çalışan her şeyi kapatınca biraz rahatladı. Bu devirde 4 GB kart a-l-ı-n-m-a-z.
Bu mantıkla gtx 1650super de aynı sorunu yaşıycak en az 6gb bir ekran kartı tercih edilmeli bütçe az ise diyecek bir şey yok rx 570 sıfır olarak alınabilir en düşük kart olmalı geri kalanlarına bakmayın sıfır gtx 1050ti veya gtx 1650 falan alınmaz.

Bu mantıkla gtx 1650super de aynı sorunu yaşayacak en az 6gb bir ekran kartı tercih edilmeli bütçe az ise diyecek bir şey yok rx 570 sıfır olarak alınabilir en düşük kart olmalı geri kalanlarına bakmayın sıfır gtx 1050ti veya gtx 1650 falan alınmaz.

1650S gelecek vaat etmiyor zaten GPU iyi ama bellek tarafı zayıf o yüzden alınmaması gereken bir kart.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kendi kayıtlarım videoları boyut düşsün diye hızlandırarak koydum bazı takılma gibi gözüken anlarda takılma olmuyor için rahat olsun.

Son düzenleme:

Kendi kayıtlarım videoları boyut düşsün diye hızlandırarak koydum bazı takılma gibi gözüken anlarda takılma olmuyor için rahat olsun.

Çok saol RDR 2 oynayacaksan vazgeç diyenler oldu karar kıldım RX 570 alıcam.

Çok saol RDR 2 oynayacaksan vazgeç diyenler oldu karar kıldım RX 570 alıcam.
RDR 2 konusunda çok fazla şikayet var ama ben bir sorun yaşamadım. Genel olarak kötü optimizasyon var deniyor belki sende de öyle bir sorun olur ama ben GTX 1050 2GB ile bile oynuyordum üstelik texture ultra çözünürlük 1080p diğer ayarlar ise low medium arasıydı aldığım fps ise 30 40 arasıdır akıcı bir şekilde oynuyordum. 570 alırsan undervolt yap muhakkak kart 55 60 dereceyi geçmez %30 fan devrinde bile. 2k için alacaksan o kadar mutlu etmez ama 1080p de iyi bir kart hala.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı