2020 yılında iPhone 7 Plus almak mantıklı mı?

Apple fanboyu değilim, bu fiyatlar ülkemiz için çok fahiş fiyatlar. Para yoksa zorlanmamalı ama bak Apple çöpü lafına bayağı güldüm ahahahha. Benim iPhone Pro Max gibi devasa bir mAh batarya ile de powerbank ile gezen arkadaşım var. Bataryaya çok demiyorum, günlük kullanan biri için gayet yeterli. Attığım videoda Full kullanımda hiç 1 saniye bile durmadan 6 saat gidiyor. Sen gün içinde bu kadar telefonla uğraşıyorsan, modeli fark etmez zaten. Ayrıca 6000 bin TL, telefon yerine PC toplarım diyen adam zaten iPhone almasın. Ben 2'sini birden yapabildiğim için aldım. Yoksa o fahiş fiyatlar verilmez.

iPhone 7 Plus minimum 12-13 saati cıkaran bir telefon.(Günlük kullanım)

Doğru ama Custom ROM herkesin yapaibleceği bir şey değil. Yanlış bir uygulamada telefon garantiden çıkabilir. Bu ülkede telefonlara bu fiyatları verip, bir şeyler yüklemek ile uğraşmak kim ister? (Ayrıca root hala daha garanti kapsamı dışında mı içinde mi tartışılır) ayrıca dediğim gibi, hiç kimse herhangi bir telefon servisinin bile Apple'dan iyi oldugunu iddia edemez. Apple fan boyu değilim, kaliteyi seviyorum. Android'de kullanıyorum. İş uygulamalarım daha entegre.

Bu arada Apple çöp'e hala çok gülüyorum ya. Abi satın alamıyorsunuz diye o marka çöp olmaz ki :( dünyanın en çok satan telefonu, çöp hahahhahaha.

Sanırım en son eline aldığın telefon 5S'di.

Muhtemelen sen ve senin gibi Apple alamadığı için firmaya düşman olan birçok arkadaşımız 2900 mAh diğeri 5000 mAh aaaaaa bu çok daha iyi ya gerçekten. Mantığında düşünüyorsunuz. Her iki telefonda 10 saati günlük kullanımı çıkarıyor. İnsanın 1 gün ömrü 12 saat kadar zaten arkadaşım :)
bu arada, benim babamda bizzat M30S diye bir telefon mevcut, 6000 mAh gibi devasa bir pil gücü var, ama 1.5 günde bir şarj ediyor. Sarj meselesinin hala kişinin kullanım seviyesine göre değiştiğini anlayamadınız mı acaba?
Neyse arkadaşlar, kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş. Ben simdi cok fazla tartışmak istemiyorum zira Apple gibi akıllı telefonların atası olan bir firmaya çöp diyen bir arkadaşla vaktimi öldüremem. Gözlükleriniz çıkarın bakın;

iPhone 7 Plus 9 Eylül 2016 çıkışlı. YouTube'den ya da elinizde varsa 4 yıl sonra bugün, ne kadar hızlı kamerası nasıl, ne kadar güncel bir kurcalayın.

2016 yılından en büyük rakibi Samsung Galaxy S7'yi 2020'de bir inceleyin, farkı anlamıyorsanız zaten, istediğiniz telefonu alabilirsiniz.

3969 mAh devasa? Siz hiç devasa batarya görmemişsiniz appelınızla prize bağlı yaşamaya devam edin.
 

Geri
Yukarı