2020'de iPhone X alınır mı?

İki cihaz arasındaki tek fark çipler ve ekran. Çip arasında çok etkileyeceğini zannetmiyorum. Ekran en büyük etken seçiminizde, bence sıfır SE2 alın.

SE Önerilmiş ama SE'nin bataryası berbat. İnternette çeşitli testleri var. Yoğun kullanımda üç buçuk saat gibi bir sürede bataryası bitiyor. Normal kullanıma vurursak sabah dokuz akşam 6 çalışma rutinini ele alıyorum iki defa şarj etmek gerekir.

SE Önerilmiş ama SE'nin bataryası berbat. İnternette çeşitli testleri var. Yoğun kullanımda üç buçuk saat gibi bir sürede bataryası bitiyor. Normal kullanıma vurursak sabah dokuz akşam 6 çalışma rutinini ele alıyorum iki defa şarj etmek gerekir.
Aynı şekilde bataryadan memnun kalanlar da var kullanıma göre değişir. İş saatleri arasında telefonunu yoğun kullanmayan birisi kesinlikle SE almalı bence.

Bataryası berbat ama işlemcide kısmak mantıklı mı sence? SE A13 varken X A11 var.

SE önerilmiş ama SE'nin bataryası berbat. İnternette çeşitli testleri var. Yoğun kullanımda üç buçuk saat gibi bir sürede bataryası bitiyor. Normal kullanıma vurursak sabah dokuz akşam 6 çalışma rutinini ele alıyorum iki defa şarj etmek gerekir.

Kendim SE kullanıcısıyım şarjı 3.5 saatte bitmiyor. 1 aydır kullanıyorum ve bu süre zarfın da 6 saatten aşağı ekran süresi almadım ortalama olarak 6.5-7 saat civarı ekran süresi vermektedir. Şu şekil de örnek verebilirim sabah 8’de telefonu kullanmaya başladım ve şu anda hala %45 şarjım var. Aktif olarak sosyal medya kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı