2020'de PS4 Pro alınır mı?

TheNovaPunchers

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sorum çok basit. Mümkünse bu kriz zamanı geçtikten sonra PS4 Pro alma gibi bir planım var. PS5'i bekleyebilirsin diyebilirsiniz ama hem fiyatı hem de oyunlarının fiyatı bir hayli yüksek olacağından doğal olarak bizi de zorlar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Evet şu an fiyatlar çok yüksek kriz ne zaman geçer geçermi belli değil ama PS4 Pro alacak durumun varsa bekle PS5i rahat rahat oyna oyununu derim.

duyduğuma göre ps4 te oynanan oyunların bazıları kaldırılcakmış 5 te oynanıcak istersen alabilsin tavsiyem 5 al yani bekle ama pahalı olacak 5-7 bin gibi söyleniyor

Son düzenleme:
Alınır ama fiyatlar şuan acayip uçuk ve şişirilmiş durumda. Ucuz bulursanız alınabilir, yüksek fiyattan almaya da hiç gerek yok bence. Bütçeniz biraz yüksekse PS5 bekleyebilirsiniz.

Daha iyisi çıkacak diye bekleme olayını anlamıyorum. PS4'te oynayabileceğin oyunlar belli Pro'da açamayacağın oyun yok. Tabii ki ilerde açamayacağın oyunlar gelecek ama sen şu anki PS4 oyunlarını oynamak için alıyosan hepsini oynayabileceksin. Ne istediğini bilmek lazım. PS5 çıkınca PS4'te ki oyunlara bir şey olmuyor.

Daha iyisi çıkacak diye bekleme olayını anlamıyorum. PS4'te oynayabileceğin oyunlar belli Pro'da açamayacağın oyun yok. Tabii ki ilerde açamayacağın oyunlar gelecek ama sen şu anki PS4 oyunlarını oynamak için alıyosan hepsini oynayabileceksin. Ne istediğini bilmek lazım. PS5 çıkınca PS4'te ki oyunlara bir şey olmuyor.

Bir şey olmuyor derken?

Ps4 Pro 4K ve Hdr özellikleriyle beklentinizi karşılar. Ps5 özelliklerine bakmadım ama yüksek ihtimalle işlemcisi hızlıdır ve 8k desteği gelir. 8K tv alabilecek durumunuz varsa ps5i bekleyin değer. 8k tv almayı düşünmüyorsanız sırf menü geçişleri hızlı olsun diye ps5 beklemeye gerek yok. Ps4 pro bundle ları oyunlarla beraber güzel oluyor. Takip edin. Ayrıca ps5 çıktıktan sonra da ps4 de büyük indirimler olur. Bekleyebilirseniz o da mantıklı.

Neyini anlamıyorsun kardeşim? Fiyatlar çok pahalı ikinci elde. O kadar yüksek paralar verilecekse eğer PS5 beklemek daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı