2020'de Z3 Plus kasa alınır mı?

homonadaa

Hectopat
Bütçe üst limit 390 TL. Tamamı kullanılmak zorunda degildir.
Oyun amaçlı bir sistem dizdim.
B 450 Gaming X anakart
Gigabyte 1660 Super 2 fanlı
1600 AF işlemci kullanacağım. Kasayı netlestiremedim.
4 Arkadasım 3 yıl önce 200 TL fiyatlara Z3 Plus aldı. Gayet memnunlar. Fakat şu anda bütçeme göre kasa önerilerine baktıgımda pek önerilen bir model değil. Bi de size sorayım dedim. Havalandırması düzgün ve sessiz calısan kasa öneriniz nedir?
n11.com'dan Zalman Z3 Plus Mid Tower Kasa/Siyah seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa 2+1 fanla geliyormuş. İsterseniz sonradan bir fan daha öne ekleyebilirsiniz.
Şu kasayı da düşünebilirsiniz. Ön tarafı açık. Bir tane fan çoklayıcı ve ön tarafa 2 veya 3 fan ekleyerek iyi bir soğutması olur diye düşünüyorum.

Malzeme kalitesi hoşuma gitmiyor, daha kaliteli malzemeye sahip şunu alırdım. Üstelik mATX olması, PSU bölmeli olması, temperli cam kapaklı olması, kablolama kapaklarına ve SSD yuvalarına sahip olması gibi avantajları var. Üstelik ARGB ve daha ucuz. Ranker Orion Tempered Glass RGB USB 3.0 mATX Mini Tower Kasa
Cygnus daha güzel değil mi hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı