2020 sizin için nasıl geçti?

Ben 2020'ye çok büyük umutlarla girdim. Sonuçta yeni bir on yıl başlıyordu. 2010'lar bitiyordu. 2010'lar zaten benim için 2014'e kadar düzgün geçti. Gerisi fasondu. Belki yeni on yılım iyi geçer dedim ama yok. Daha 1 Ocak 2020'de midem bulanmıştı. O gün çok kötü olmuştum.

Ondan sonra zaten ilk Şubat ayında masaüstü bilgisayarımın RAM'leri bozuldu birden. Hemen ardından Laptop'umun ekranın da kocaman bir ölü piksel topluluğu oluştu. Çok sevdiğim ve yıllardır sorunsuz çalışan Sennheiser kulaklığım birden bozuldu. Deliriyorum düşündükçe. Donanım açısından çok şanssız bir yıl oldu benim için.

Beni geri o sessiz, sakin, huzur içinde yaşadığımız 2000'lere yollayın. Yine internet kafelerde sabaha kadar CS 1.6 oynayalım. Ramazanda iftara kadar mahallede maç yapalım.
 
Süper bir yıldı. Umarım önümüzdeki yıllar daha da güzel olur.
Hayırdır arkadaşlar neden güldünüz? Sizin yılınız kötü müydü yoksa? Bunun için üzgünüm :(

Dur orda. ''Sizin yılınız kötü müydü yoksa?'' Sen, bizim ülkemizde yaşamayı bırak, uzayda mı yaşıyorsun? Hiç mi virüsten haberin olmadı? Hiç mi doğal felaket haberlerini görmedin? Hiç mi döviz kurlarının arttığını görmedin? Hiç mi etkilenmedin dışarıda neler olup bittiğinden? Açıkçası son cümlen... nasıl desem, can sıkıcı.
 

Geri
Yukarı