2021-22 5008 1.5BlueHDi GT alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
1.650.000-1.700.000TL civarına 2021-22 1.5BlueHDi GT 5008 alınır mı? Hatasız bakıyorum km olarak 70-90 bin km. 7 kisilik araç baktığım için alternatifi Tiggo8 Pro ve X-trail oluyor, X-trail'in hem kasası eski duruyor hem 7 kisilik opsiyonunu 2020-21 bulmak zor o yüzden ona bakmıyorum. Tiggo8 Pro da Çin malı ona da bakmıyorum.

Psa araçlarını hiçbir türlü önermiyorum AdBlue problemlerinden başınızı kaldıramazsınız en temizi xtrail.

Güvendiğim birkaç ustayla konuştum önerdiler aracı şu an çok sıcak bakıyorum. 2021 X-trail de alsam kullanacağım araba 2015 ile aynı olacak donanıma ve kasa olarak o yüzden istemiyorum. Aslında sorento istiyorum ama o da bu paraya anca 2015-16 model geliyor ve km çok. Bana şu an daha çok bu aracın konfor, yakıt tüketimi, şehir içi-dışı performansı konusunda yorumları lazım.

Bu AdBlue problemi hangi koşullar altında oluşur ve masrafı nedir?

Araba ile ekmek almaya gidersiniz motoru stop edersiniz ekmeği aldıktan sonra marş basmaz çekici ile çektirmeniz gerekir. Sanayide AdBlue iptali yapıyorlar ama ne kadar sağlıklı ve güvenilir bilemem.

Yeni PSA grubunda AdBlue bitince motoru çalıştırmıyor ve hiçbir şekilde araç yürümüyor.
Bu arızanın oluşmasında AdBlue kalitesinin de etkisi var.

Bagajda yedek benzin gibi yedek AdBlue ile gezicem ya da AdBlue'yu aksatmayacağım o zaman. Teşekkürler.

@VarexCivic @Adanakebab 2022 70 binde hatasiz 5008 GT Black Edition aldım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı