2021-22 5008 1.5BlueHDi GT alınır mı?

Nasıl hocam beğendiniz mi bende 2024 dizel almayı düşünüyorum. AdBlue ile ilgili sorun yaşadınız mı?

Çok memnunum, konfor, performans ve yakıt tüketimi olarak muazzam diyebilirim herhangi bir sorun yaşamadım.

Son durum nedir hocam? Sedandan 7 kişilik olan bu aracı tercih edeceğiz bizde.

Çok memnunum. Daha bu salı İstanbul'dan Trabzon'a geldim evden çıkarken yaklaşık üç çeyrek depo vardı yaklaşık 600-650km civarı yol yaptım klima hep açık. Tam depo 950-960km civarı menzil veriyor. Konforu çok iyi gidişi bayağı tatminkar. Focal ses sistemi muazzam basslar kuvvetli. Arka koltukların diz mesafesi muazzam koltuk en önde bile olsa eski aracım Sportageden daha rahat. Bagajı çok geniş. 6-7. koltuklar yetişkinler için pek konforlu değil ancak arkalar öne alınırsa hem 6-7. hem de arka koltuklar için yeterli diz mesafesi oluşuyor, çocuklara veya 1.60-1.65 boyundaki kişilere fazlasıyla uygun. Yalıtımı güzel, Cruise Control fazlasıyla iyi çalışıyor. Son zamanda biraz da asfalt dışı sürdüm aracı bozuk toprak yollarda kesinlikle konforundan ödün vermiyor, dik rampalarda veya toprak dik rampalarda bayilmiyor sonuçta Turbo dizel araç. Kesinlikle öneririm.

Son durum nedir hocam? Sedandan 7 kişilik olan bu aracı tercih edeceğiz bizde.

Her 9 ayda 1 defa bana 20k verirsin. Dizel partikul ve ad blue sorunlarindan dolayi. Iptal ettirirsen motorun sesi değişiyor çok sağlıklı değil gibi. Çift kavramalı şanzımana sahip 100-150k km de muhtemelen kavramalar bitecektir gecen ayni tip farklı şanzımana sahip captur ve Fluence geldi ikisi de edc şanzıman yanlış bilmiyorsam baskı balata kavrama volant değişimi yanlış duymadıysam 100k civarı tuttu ikisinde de.

Her 9 ayda 1 defa bana 20k verirsin. Dizel partikul ve ad blue sorunlarindan dolayi. Iptal ettirirsen motorun sesi değişiyor çok sağlıklı değil gibi. Çift kavramalı şanzımana sahip 100-150k km de muhtemelen kavramalar bitecektir gecen ayni tip farklı şanzımana sahip captur ve Fluence geldi ikisi de edc şanzıman yanlış bilmiyorsam baskı balata kavrama volant değişimi yanlış duymadıysam 100k civarı tuttu ikisinde de.

Enistem Belçika'dan geldi makyajsız kasasiyla 180 binde araç 0 sorun sıkıntı. Çok ustayla konuştum hiç dediklerinizi duymadım. Özellikle eat8 şanzımana geçtikten sonra sorunsuz olduğunu soylediler hatta.

Enistem Belçika'dan geldi makyajsız kasasiyla 180 binde araç 0 sorun sıkıntı. Çok ustayla konuştum hiç dediklerinizi duymadım. Özellikle eat8 şanzımana geçtikten sonra sorunsuz olduğunu soylediler hatta.

Eat8 hakkında çok bilgim yok çift kavramalı şanzımanlardan bahsettim genel olarak. Serviste bakımları yapıldıysa arıza açmadan kavrama değiştirmişlerdir diye tahmin ediyorum. Ben kendim oto tamircide çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı