2021-22 sezonu adil bir sezon mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baya büyük cahilsin Fener şampiyon olamayınca Fener'in hakkı yeniyor fakat Beşiktaş'ın haksız şampiyonlukları konuşulmuyor. Galatasaray'ın ne zaman yanında olmuş hakemler?

Baya büyük cahilsin Fener şampiyon olamayınca Fener'in hakkı yeniyor fakat Beşiktaş'ın haksız şampiyonlukları konuşulmuyor. Galatasaray'ın ne zaman yanında olmuş hakemler?
Süper Lig tamamen bir fiyasko ama zamanında galatasarayın arkasında fetö de vardı, o da vardı, bu da vardı. Ve hala hakemler gsye oynuyor

Bayağı büyük cahilsin Fener şampiyon olamayınca Fener'in hakkı yeniyor fakat Beşiktaş'ın haksız şampiyonlukları konuşulmuyor. Galatasaray'ın ne zaman yanında olmuş hakemler?

Beşiktaş'ın müzesinde hiçbir haram kupa yoktur uydurmayın. Hatta Beşiktaş'ın geçen sene gene hakkı yendi ona rağmen şampiyon oldu. Hadi onu geçtim ZTK için ne diyeceksiniz orada da şampiyon olduk. O kupada mı şike ile alındı. Biz hakemden gol yiyen takımız bunu bize söylemeniz aşırı saçma.

Beşiktaş'ın müzesinde hiçbir haram kupa yoktur uydurmayın. Hatta Beşiktaş'ın geçen sene gene hakkı yendi ona rağmen şampiyon oldu. Hadi onu geçtim ztk için ne diyeceksiniz orada da şampiyon olduk. O kupada mı şike ile alındı. Biz hakemden gol yiyen takımız bunu bize söylemeniz aşırı saçma.

UEFA tarafından tescillenmiş bir kulüpde nasıl haram kupa yok?

Süper Lig tamamen bir fiyasko ama zamanında galatasarayın arkasında fetö de vardı, o da vardı, bu da vardı. Ve hala hakemler gsye oynuyor
Bu sene hakemler GS'yi de biçti kardeşim. TS'yi şampiyon yapacağız diye ligin bir taraflarını bir şey ettiler. UEFA'ya şikayette bulunmamız lazım. Yani ligin şaibeli olmadığını anlamak için hamsi gözlüğüyle bakıyor olmamız lazım olaya.
Örn:
1650746065030.png

Hocam araştırmanızı rica ediyorum Beşiktaş'ın şike ile şampiyon olduğu sezonları bana söyler misiniz? Şampiyon olmayı geçtim şike yüzünden şampiyonluğu kaybettiğimiz oldu.
1650746196064.png

Şikayet edilmiştir Türkiye olduğu için bakmadan onaylamışlardır. Takmaya gerek yok.

Bu sene hakemler GS'yi de biçti kardeşim. TS'yi şampiyon yapacağız diye ligin bir taraflarını bir şey ettiler. UEFA'ya şikayette bulunmamız lazım. Yani ligin şaibeli olmadığını anlamak için hamsi gözlüğüyle bakıyor olmamız lazım olaya.
Örn:
Eki Görüntüle 1368741

Eki Görüntüle 1368746
Şikayet edilmiştir Türkiye olduğu için bakmadan onaylamışlardır. Takmaya gerek yok.
Puhahahah hocam cidden mi? Yenilgiyi hazmedemeyince çok normal.

Bugünkü adanademir spor maçıyla kanıtlanmıştır ki Trabzon'u şampiyon yapmak için elinden geleni yaptılar. Bu ligde açık ara şaibe vardır ve adamakıllı birisi gelene kadar bu lig böyle olmaya devam edecektir sizde bu kirli lige katılmak istemiyorsanız çok geçmeden benim gibi Premier lig izlemeye başlayın futbolun doruklarını yaşayın.

Puhahahah hocam cidden mi? Yenilgiyi hazmedemeyince çok normal.
Anlayamadım?
Bugünkü adanademir spor maçıyla kanıtlanmıştır ki Trabzon'u şampiyon yapmak için elinden geleni yaptılar. Bu ligde açık ara şaibe vardır ve adamakıllı birisi gelene kadar bu lig böyle olmaya devam edecektir sizde bu kirli lige katılmak istemiyorsanız çok geçmeden benim gibi Premier lig izlemeye başlayın futbolun doruklarını yaşayın.
Ha deyince bırakılmıyor ki.
7 yıldır ölümcül bir kanser olan Fenerbahçe ile uğraşıyorum. Her tedavi gördüğümde vücuduma daha da çok yayılıyor.

Anlayamadım?

Ha deyince bırakılmıyor ki.
7 yıldır ölümcül bir kanser olan Fenerbahçe ile uğraşıyorum. Her tedavi gördüğümde vücuduma daha da çok yayılıyor.

Vallahi hocam aynı durumu yaşadım bu sezon hafiften Galatasaray'lı oldum tüm Süper Lig maçlarını izlemeye çalıştım. Yok hocam bizim lig ölmüş toprak atanı yok keşke böyle olmasaydı diyorum ama iş işten geçmiş herkes paraya bakıyor umarım Fenerbahçe şampiyon olur hakkıyla.

Hocam bir Beşiktaş'lı olarak Beşiktaş'ın hiçbir haram kupası, şike ile kazandığı kupası yoktur. Hakemler yüzünden kaybettiği kupalar vardır ve bu hakem hataları açık ve net bir şekilde sadece Beşiktaş'ın maçlarında gerçekleştiği bellidir. Bu lig artık oyun oynanmayacak bir dereceye gitmiş seviyede. Kim daha çok para veriyorsa hakemler o tarafı tutuyor.
Anlamadığım bir şekilde TFF başkanı kaç kez değişti fakat MHK başkanı değişmiyor. Nedenini anlayamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı