2021 Fotoğraflarım #6

Musa B.

Kilopat
Katılım
1 Ekim 2017
Mesajlar
1.633
Makaleler
4
Çözümler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, uzun bir aradan sonra serimin 6. konusunda daha sizlerleyim. Sedat Peker gibi girdim konuya ama artık olsun :D Bu serimde çeşitliliği fazla, fotoğraf sayısını ise az tutarak kaliteye önem vermeye çalıştım.

Bir fotoğraf wide olarak çektiğimden ötürü kalite olarak biraz kötü geliyor kendi gözüme fakat yine de bence paylaşılmaya değerdi. Zaten fark edersiniz muhtemelen. Onun haricinde bu konumda bir adet de Photoshop ile yapmayı denediğim fakat gerçekçiliği bir türlü tutturamadığım bir fotoğraf var. Ona da gerçekçiliği nasıl arttırabileceğim konusunda varsa fikrinizi yazarsanız sevinirim. Mümkünse bilen kişiler anlatarak yazarsa sevinirim. Şimdiden iyi Sosyal´ler.

Önemli not: Fotoğrafları farklı forumlarda konu linkimizi paylaşmadan paylaşmayınız lütfen, Technopat Sosyal´e özgü yapmış olduğum bir içeriktir bu seri. Fotoğrafları sosyal medyanızda imzamı kesmemek, kapatmamak koşulu ile hikaye gibi yerlerde paylaşabilirsiniz. Fotoğrafları duvar kağıdı olarak kullanmak isterseniz gönlünüzce kullanabilirsiniz ve tabii ki duvar kağıdı yaparken kendiniz için imzayı kaldırabilirsiniz lakin lütfen o halini başkalarıyla paylaşmayınız. Teşekkürler.

116-edited.png
135-edited.png
511-edited.png
735-edited.png
848-Edited.png
908-edited.png
921-Edited.png
D-Edited.png
edited.png
ResmenFajia.png
 
@334155 @420_T imzamı özellikle büyük yapıyorum, geçen bir konu açmıştım ona bakabilirsiniz sebebini anlamak için :) İmzayı rahatça kırpıp paylaşarak kendisinin fotoğrafı gibi gösterenlerin işini zorlaştırmak amacım.
 

Geri
Yukarı