Recx and Flex
Hectopat
Hocam bütçeniz 10.000 az değil sonradan pişman olursunuz en fazla 5-6 ay beklersiniz iyi bir sistem alırsınız.
Buradaki kişilerin kahin olmadığını biliyorum sadece bu işlerden anlayan arkadaşlardan destek almak istiyorum. Siz neler düşünürsünüz ne yapmalıyım gibi eğer yardımcı olmak istemiyorsanız zorla size soru soran yok iyi günler.Buradaki kimse kahin veya medyum değil, nasıl cevaplar bekliyorsun bizden?
Amacım size çıkışmak değil zaten, beni yanlış anlamışsınız. Buradaki herkes duyduklarını ve düşündüklerini söylüyor, kesin olacak şeyi değil. Ne zaman bilgisayar alacağınıza sizin karar vermeniz gerekiyor maalesef, fiyatların artıp azalması sadece stoklara bağlı değil ülkemizde. Stoklar düzelir, kur artar, kur düzelir stoklar ülkemizde olmaz Kesin bir şey söylemek maalesef kolay değil.Buradaki kişilerin kahin olmadığını biliyorum sadece bu işlerden anlayan arkadaşlardan destek almak istiyorum. Siz neler düşünürsünüz ne yapmalıyım gibi eğer yardımcı olmak istemiyorsanız zorla size soru soran yok iyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.