2021 Mart ayında bilgisayar almak mantıklı mıdır?

Buradaki kimse kahin veya medyum değil, nasıl cevaplar bekliyorsun bizden?
Buradaki kişilerin kahin olmadığını biliyorum sadece bu işlerden anlayan arkadaşlardan destek almak istiyorum. Siz neler düşünürsünüz ne yapmalıyım gibi eğer yardımcı olmak istemiyorsanız zorla size soru soran yok iyi günler.

Buradaki kişilerin kahin olmadığını biliyorum sadece bu işlerden anlayan arkadaşlardan destek almak istiyorum. Siz neler düşünürsünüz ne yapmalıyım gibi eğer yardımcı olmak istemiyorsanız zorla size soru soran yok iyi günler.
Amacım size çıkışmak değil zaten, beni yanlış anlamışsınız. Buradaki herkes duyduklarını ve düşündüklerini söylüyor, kesin olacak şeyi değil. Ne zaman bilgisayar alacağınıza sizin karar vermeniz gerekiyor maalesef, fiyatların artıp azalması sadece stoklara bağlı değil ülkemizde. Stoklar düzelir, kur artar, kur düzelir stoklar ülkemizde olmaz Kesin bir şey söylemek maalesef kolay değil.

Arkadaşlar söylemiş size;
Şu an PC toplamak çok mantıklı ancak ekran kartı hariç.
PC parçaları çok uygun tüm parçaları istediğin bir sistemi toplayabilir ekran kartını sona bırakabilirsin şu an en mantıklısı bu yönde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı