xCheesy99
Decipat
Henüz adam gibi oyunu yok.neden?
Henüz adam gibi oyunu yok.neden?
PS4 oyunları var.Henüz adam gibi oyunu yok
Bu PS5'in boş olduğunu göstermez.Henüz adam gibi oyunu yok.
Boş olduğunu söylemedim şu an için kendine has oyunları yok dedim ama alınabilir.Bu PS5'in boş olduğunu göstermez.
Gösterir ve 3 5 tane oyunu var onlarda 500 tl den başlıyor 5 tane alsam 2.5k 10 tane alsam 5k gider xbox series x alırım aylık 100 tl altı bir para verir sınırsız oyun oynarım.Bu PS5'in boş olduğunu göstermez.
Bir bak bakalım önümüzdeki yıllarda PS5 gelecek oyunları. Şimdilik oyun olmaması ilerleyen zamanlarda da boş olacağını göstermez.Gösterir ve 3 5 tane oyunu var onlarda 500 tl den başlıyor 5 tane alsam 2.5k 10 tane alsam 5k gider xbox series x alırım aylık 100 tl altı bir para verir sınırsız oyun oynarım.
Bir bak bakalım önümüzdeki yıllarda PS5 gelecek oyunları. Şimdilik oyun olmaması ilerleyen zamanlarda da boş olacağını göstermez.
Yahu hocam size ne 500 TL oyundan bir insan alacağı şeyin içindekileri alamıyorsa neden alsın ki? PS5 alan adam oyunlarında alabilecek güçteyim demek ister. Sen oyuncu bilgisayarı aldın ama oyun oynamıyorsun gibi bir şey bu alan adam oyununu da alır oynar siz 500 TL oyun alamıyorsanız gidin Game Pass alın.Oyunları ne kadar güzel olursa olsun bir oyuna 500 TL vermem getirsinler Türkiye'ye Game Pass'i alalım ama onun haricinde 500 TL verilmez bir oyuna.
Aynı amaç doğrultusunda bende geçen aylarda PS4 Pro satın aldım. Özellikle PS exlusive oyunlarını deneyimlemek amacımdı fakat, PC'yi TV'ye bağlamaya üşendiğim için artık çoğu oyunu (PC'de olmasına rağmen) PlayStation üzerinden oynuyorum. Sonuç; 2021'de PS4 Pro almak hâlâ mantıklı. (tavsiyem 2. el, uygun fiyatlı, temiz cihaz bulman yönündedir.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.