2021 PS4 Pro alınır mı?

Nerdeyse tüm exclusive oyunları Ps4 de oynayıp satmıştım bilgisayar almak için. Rdr2 dışında ps exclusive lerden daha iyi oyunlar oynamadım o yüzden kesinlikle tavsiye ederim. Bloodborne last of us serisi ve god of war serisini oynarsanız bile yeter ki daha nice exclusive var.

İyi de aynı oyunlar Xbox da da bu fiyatlarda. Ben kimseye Game Pass'in yeteceğini düşünmüyorum illaki ayda 2-3 oyun da olsa oyun alır insan.

Hocam Xbox'ta yıllık 200 TL veriyorsun.
Xbox Game Pass daha ucuz, attığım linklere bakma istersen git araştır yine 500 TL'ye bulursun oyunları.

Attığın oyunların biri PS Plus'da beleş verildi (man eater), geri kalanın %70'si de 500 liradan ucuz.
Kendi attığın şeyle benim dediğimi doğruluyorsun :D
bir de 500 lira oyun bulamayınca Ultimate Edition atmış, yazık...
Bu arada "boş" kelimesiyle kendini çok iyi tanımlıyorsun.
Ayrıca attığın çoğu oyunun Xbox fiyatları da aynı :D

Hocam Xbox'da yıllık 200 TL veriyorsun.
Xbox Game Pass daha ucuz attığım linklere bakma istersen git araştır yine 500 TL'ye bulursun oyunları.
Uyandırayim, Game Pass bir abonelik servisi ve içinde Microsoft oyunları, indie oyunlar var. Attığınız hiç bir oyun Game Pass'de yok. Game Pass ve Series X kullanmasam Xbox'da Game Pass ile her oyun beleş sanacağım vallahi...

Uyandırayim, Game Pass bir abonelik servisi ve içinde Microsoft oyunları, indie oyunlar var. Attığınız hiçbir oyun Game Pass'de yok. Game Pass ve Series X kullanmasam Xbox'da Game Pass ile her oyun beleş sanacağım vallahi...

Attığım oyunların Xbox'ta olmadığını biliyorum. Tabii abartma, exclusiveler PS4'te oynanır. Gerisi boş. Git al PS5'i, her hafta 500 TL öde.

Attığım oyunların Xbox'ta olmadığını biliyorum. Tabii abartma, exclusiveler PS4'te oynanır. Gerisi boş. Git al PS5'i, her hafta 500 TL öde.
Bunu bir Xbox Series X ve PS4 kullanıcısına söylemen aşırı ironik, sanki PS fanboyuz...
Attığın oyunların bazıları Xbox'da var, ama Game Pass'de yok.
Game Pass nedir söyler misin? Ne olduğunu bilmediğinden şüpheliyim çünkü.

Bunu bir Xbox Series X ve PS4 kullanıcısına söylemen aşırı ironik, sanki PS fanboyuz...
Attığın oyunların bazıları Xbox'da var, ama Game Pass'de yok.
Game Pass nedir söyler misin? Ne olduğunu bilmediğinden şüpheliyim çünkü.

Xbox Game Pass'i aldığında içerisinde 100 veya 200 oyun oluyor ki bence gayet iyi bir sayı ben şahsen PS4 Pro ve Xbox Series S almayı düşünüyorum PS5 için daha var diye düşünüyorum çünkü az oyunları var beni etliyecek bir özelliğini de göremedim oyunları da pahalı.

Xbox Game Pass'i aldığında içerisinde 100 veya 200 oyun oluyor ki bence gayet iyi bir sayı ben şahsen PS4 Pro ve Xbox Series S almayı düşünüyorum PS5 için daha var diye düşünüyorum çünkü oyunları daha çıkmadı beni etliyecek bir özelliğini de göremedim oyunları da pahalı.
150 oyunun 10 tanesi oynamaya değer, iyi bir sistem ama abartıldığı kadar değil. Şu an 50 bin oyun olduğunu düşünürsek, iyi değil.

Xbox Game Pass'i aldığında içerisinde 100 veya 200 oyun oluyor ki bence gayet iyi bir sayı ben şahsen PS4 Pro ve Xbox Series S almayı düşünüyorum PS5 için daha var diye düşünüyorum çünkü az oyunları var beni etliyecek bir özelliğini de göremedim oyunları da pahalı.
Açıkçası Ps5 için özel olan Ps Collection size 18 devasa oyun veriyor ve bana kalırsa sadece o 18 oyun bütün gamepass kütüphanesinden daha önemli. İçerisindeki oyunları oynasanız sadece 800 saate yakın oyun süresi oluyor ve her ay ps plus ın verdiği 1 kalite 2 çerezlik oyun da cabası bu ay control ultimate sürümü bedava veriliyor.

Attığın oyunların biri PS Plus'ta beleş verildi (Maneater), geri kalanın %70'si de 500 liradan ucuz.
Kendi attığın şeyle benim dediğimi doğruluyorsun :D
Bir de 500 lira oyun bulamayınca Ultimate Edition atmış, yazık...
Ayrıca attığın çoğu oyunun Xbox fiyatları da aynı :D
Böyle basit bir şey için kanser olabilen biriyseniz size iyi günler diliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı