2021 PS4 Pro alınır mı?

Hocam alırken neye dikkat etmeliyim sizce?
Ben de Playstation da yeniyim aslında, fakat cihazı alırken bana sorarsan tamir görmemiş olanlara bakmanı tavsiye ederim. Cihazın arkasında “Warranty Seal” bulunuyor, bu bantların soyulup-soyulmadigini kontrol etmen faydalı olacaktır. Ayrıca, cihazı almadan kesinlikle deneyin, kontrolcüyü’de test edin ki orjinal kontrolcüler 500₺’den satılıyor.

Gösterir ve 3 5 tane oyunu var onlarda 500 TL'den başlıyor 5 tane alsam 2.5k 10 tane alsam 5K gider Xbox Series X alırım aylık 100 TL altı bir para verir sınırsız oyun oynarım.

PS sahipleri GoW Spider-man oynarken sen de sabahtan akşama Forza ve indie oyun oynarsın artık. Game Pass olduğunu gören sınırsız oyun olduğunu sanıyor ya ona üzülüyorum cidden. Bir de PS5 boş demiş 🤣🤣

Bir bak bakalım önümüzdeki yıllarda PS5 gelecek oyunları. Şimdilik oyun olmaması ilerleyen zamanlarda da boş olacağını göstermez.

Sen anlamadın galiba beni ne kadar güzel oyunlar gelse bile bu Türkiye için sıkıntı olur 500 TL vermek istiyorsan senin tercihin ama ben vermem gider Xbox Series X alır sınırsız oyun oynarım aylarca 100 TL'ye.

Sen anlamadın galiba beni ne kadar güzel oyunlar gelse bile bu Türkiye için sıkıntı olur 500 TL vermek istiyorsan senin tercihin ama ben vermem gider Xbox Series X alır sınırsız oyun oynarım aylarca 100 TL'ye.
Tamam işte benimde demek istediğim Türkiye'de alan adam oyunlarına da parayı verir. Sen almazsın Game Pass alırsın bu ana kalmış bir şey PS5 alan çok kişi var Türkiyede ve maddi durumu iyi bu yüzden oyunlarına da para verebiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı