2021 yılına girerken iPhone 7 alınır mı?

iPhone para verilmez markaya para verirsin.
Allah aşkına demeyin şöyle şeyler sanki Androidler çok ucuzmuş gibi :D. Sıfır Android alacağıma 2. el Iphone alırım en azından daha fazla dayanır (telefondan telefona değişir genel konuştum).

Geçen yıl sorsaydınız evet derdim. Ama İOS 14'ün gelişiyle birlikte 7 Plus'ın altında ki cihazların hiçbiri alınmaz. 7 Plus'ın avantajı 3 GB Ram ve batarya. O yüzden çok etkilenmiyor yeni sürümlerden. Android tarafına yönel ya da biraz ekleyip 7 Plus üstü bir cihaz almaya bak.

Kullanan birisi olarak memnunum fakat batarya kapasitesi oldukça düşük, 1900 mAh kullanan birisi olarak daha üst modellere bakmalısın. Tercih edeceğin modellerde:
1) En azından 2000 mAh üstü olsun.
2) Portre modu olsun kullanışlı çünkü bir süre sonra ihtiyaç duymaya başlıyorsun.

SE 2020 modeli arasında işlemci farkı var fakat batarya konusunda I7 daha yüksek mAh a sahip. Taviyem 8'lere bakabilirsin. 2.el az kullanılmış bulabilmen mümkün veya bu ay içerisindeki indirimlere göz at

Duyduğuma göre telefon hala güncelleme alıyor imiş. Fakat 2017 model bir telefon olduğu için alma diyen de var. iOS oluğu ve özellikleri hala iş gördüğü için alabilirsin diyen de var. Aranızda aktif olarak 7 kullanan var mı? Telefon da oyun oynamıyorum. Yani bir beklentim yok. Elimde bulunan Casper VIA M3 telefon Allah'ın rahmetine kavuştuğu ve iOS kullanmak istediğim için, Apple bakıyorum. O paraya Xiaomi alırsın diyen tayfadan önce hemen diyeyim: Android kullanmak istemiyorum.
Ben hala aktif kullanıyorum ve hala da kullanılabilecek bir telefon. Ama şarjı gerçekten hızlı bitiyor. Oyun oynamadığınız için günü çıkarabileceğini düşünüyorum ama gün içerisinde sürekli telefon elinizdeyse şarjı yetmez. Bu arada İOS 14’te ne kadar stabil çalışıyor bilmiyorum. Ben 13.6’da kullanıyorum.

Kullanan birisi olarak memnunum fakat batarya kapasitesi oldukça düşük, 1900 mAh kullanan birisi olarak daha üst modellere bakmalısın. Tercih edeceğin modellerde:
1) En azından 2000 mAh üstü olsun.
2) Portre modu olsun kullanışlı çünkü bir süre sonra ihtiyaç duymaya başlıyorsun.

SE 2020 modeli arasında işlemci farkı var fakat batarya konusunda I7 daha yüksek mAh a sahip. Taviyem 8'lere bakabilirsin. 2.el az kullanılmış bulabilmen mümkün veya bu ay içerisindeki indirimlere göz at
A13 Bionic, A10 Fusion'a göre daha az güç tükettiğinden 1821 mAh o kadar da az değil. Zaten her şey kağıt üzerindeki mAh değerlerine bakmak değil. Örneğin Androidler daha yüksek mAh değerine sahip fakat Android işletim sistemi IOS'a göre daha fazla güç tüketiyor. Bu Android ve IOS'lardaki Ram tüketim miktarıyla da örneklendirilebilir.

Duyduğuma göre telefon hala güncelleme alıyor imiş. Fakat 2017 model bir telefon olduğu için alma diyen de var. iOS oluğu ve özellikleri hala iş gördüğü için alabilirsin diyen de var. Aranızda aktif olarak 7 kullanan var mı? Telefon da oyun oynamıyorum. Yani bir beklentim yok. Elimde bulunan Casper VIA M3 telefon Allah'ın rahmetine kavuştuğu ve iOS kullanmak istediğim için, Apple bakıyorum. O paraya Xiaomi alırsın diyen tayfadan önce hemen diyeyim: Android kullanmak istemiyorum.
Paranızı heba etmiş olursunuz.

Ayrıca İPhone 5S ve 6 yani İOS 13-14 gelmeyen, biri 7 biri 6 yaşında ki cihazlara güncelleme geldi 3 gün önce. 12.4.9 geldi. Buna bakarak İPhone 7'nin ömrünü tahmin edin. İkinci elde ucuza temiz halde bulunursa alınır. Hali hazırda daha önce alanlar hala kullanabilir. Ama sıfır almak mantıksız bir hareket olur yine de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı