Katılıyorum yük altında çok iyide oyun açınca bütün ev inliyorFX 8000 veya 9000 kullanmıyorsan normal. Zaten FX 8000'in stok soğutucusu tek fanla kasanın hava akışını sağlıyor, fanın deviri hayvan gibi yüksek.
Katılıyorum yük altında çok iyide oyun açınca bütün ev inliyorFX 8000 veya 9000 kullanmıyorsan normal. Zaten FX 8000'in stok soğutucusu tek fanla kasanın hava akışını sağlıyor, fanın deviri hayvan gibi yüksek.
1.63 V ile FX 6300'ü 5 GHz'te kullanıyordum, soğutucum da Seidon 240V idi 60'ı hiç görmedim ki görsem zaten frekans düşürecek.FX 8000 veya 9000 kullanmıyorsan normal. Zaten FX 8000'in stok soğutucusu tek fanla kasanın hava akışını sağlıyor, fanın deviri hayvan gibi yüksek.
1.63V bir işlemci için fazla değil mi? Netburst kadar da varmış FX.1.63 V ile FX 6300'ü 5 GHz'te kullanıyordum, soğutucum da Seidon 240V idi 60'ı hiç görmedim ki görsem zaten frekans düşürecek.
O eski 7-8 bin devir gören işlemci soğutucuya 2-3 hafta önce parmağımı kaptırdım. Resmen testere gibi kesiyor.7000 devir gördüğümü bilirim.
Halihazırda eski sistem şu anda 1.44 V'de 4.5 GHz'te kullanıyorum düşük voltajda olmuyor FX'lerde. Boştayken bile 120 W yakıyor ortalama olarak.1.63V bir işlemci için fazla değil mi? Netburst kadar da varmış FX.
Ne diyelim Lisa Su iyi ki geçti AMD'nin başına.Halihazırda eski sistem şu anda 1.44 V'de 4.5 GHz'te kullanıyorum düşük voltajda olmuyor FX'lerde. Boştayken bile 120 W yakıyor ortalama olarak.
O eski 7-8 bin devir gören işlemci soğutucuya 2-3 hafta önce parmağımı kaptırdım. Resmen testere gibi kesiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.