2021 yılında Windows XP kullanmak

2 gün önce geçtim bende. Kullanılamaz, internete dahi bağlanmıyordu ve çok donuyordu. Şimdi 8.1 kullanıyorum. XP'den çok daha stabil ve hızlı. En azından güvenlik açığı yok ve internete bağlanıyor.

O zaman Windows 7 Home Premium tam gaz devam :D

Bende geçmeyi düşünüyorum Windows 11 çıkana kadar 2 GB RAM DDR3 800 MHz 5400 RPM HDD 500 GB.

Ben 2 GB RAM'e Windows 7 Home Basic öneririm. XP de kullanabilirsiniz.

Bende geçmeyi düşünüyorum Windows 11 çıkana kadar sistem özelliklerim: 2 GB RAM DDR3 800 MHz 5400 RPM HDD 500 GB Intel Pentium (r) Dual Core T4500.
2 GB Ram bilgisayara Windows 11 mi kurmayı düşünüyorsun?
Kursan bile tarayıcıyı bile açamazsın.

Ben şu an 2021 yılında Windows XP kullanıyorum. Bazılarınıza saçma gelebilir ama evet, gerçekten XP kullanıyorum. Windows 11 çıktı, güzel, beğendim ama XP'nin yeri ayrı.
Hangisi en güzel Windows işletim sistemi deseler birinci Windows XP, ikinci Windows Vista derim.
Belki onların desteği bitmiş olabilir.
Ama o işletim sistemlerini sevenler onların gözünde hiç destek bitmez!
Bende de hiç desteği bitmediği için hala kullanıyorum.
Keşke Microsoft Windows XP'ye Internet Explorer 11'in desteğini verseydi Explorer daha güzel. Chrome'u mecburiyetten kullanıyorum.

Çağ dışı bir işletim sistemi kullanmak ne kadar mantıklı bilemem.

Bende geçmeyi düşünüyorum Windows 11 çıkana kadar sistem özelliklerim: 2 GB RAM DDR3 800 MHz 5400 RPM HDD 500 GB Intel Pentium (r) Dual Core T4500.
Bence en iyisi mi siz Linux'a geçin. ElementaryOS öneririm. Wine ile Windows programlarını açarsınız.

Ben şu an 2021 yılında Windows XP kullanıyorum. Bazılarınıza saçma gelebilir ama evet, gerçekten XP kullanıyorum. Windows 11 çıktı, güzel, beğendim ama XP'nin yeri ayrı.
Hangisi en güzel Windows işletim sistemi deseler birinci Windows XP, ikinci Windows Vista derim.
Belki onların desteği bitmiş olabilir.
Ama o işletim sistemlerini sevenler onların gözünde hiç destek bitmez!
Bende de hiç desteği bitmediği için hala kullanıyorum.
Keşke Microsoft Windows XP'ye Internet Explorer 11'in desteğini verseydi Explorer daha güzel. Chrome'u mecburiyetten kullanıyorum.

Hocam bende XP ve Vista kurmaya çalıştım (Dual Boot) ancak diğer işletim sistemim UEFI olduğundan kırmızı (mavi de olabilir tam hatırlamıyorum) verdi ikisi de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı