Hocam 7 Home önermiyorum. Bende 7 manyağıydım şimdi Windows 8.1 geçtim ve bir daha asla Windows 7'ye dönmeyeceğim. 1 GB RAMim var ve birkaç ayar sonrası windows 8.1 RAM kullanıını 200 mbye düşürdüm.
Google açık.
Kurmuştum Defender kapatıp kullandım. Geliştirici sürümünde hatalar olduğu için Windows 10 LTSB 2015 geçtim.
Şu anda Windows 10 LTSB 2015 Google Chrome açık, Windows 11 64 Bit Google Chrome 2 sekme açık 1.5 1.6 GB civarları kullanıyordu. Boşta Windows 11 64 Bit 1.1 GB kullanmıştı Windows 10 2015 LTSB boşta 0.7 GB kullanıyor gereksiz servisler kapalı.
Hocam 7 Home önermiyorum. Bende 7 manyağıydım şimdi Windows 8.1 geçtim ve bir daha asla Windows 7'ye dönmeyeceğim. 1 GB RAM'im var ve birkaç ayar sonrası Windows 8.1 RAM kullanıını 200 MB'ye düşürdüm. Eki Görüntüle 1078786
Google açık.
Hocam 7 Home önermiyorum. Bende 7 manyağıydım şimdi Windows 8.1 geçtim ve bir daha asla Windows 7'ye dönmeyeceğim. 1 GB RAM'im var ve birkaç ayar sonrası Windows 8.1 RAM kullanıını 200 MB'ye düşürdüm. Eki Görüntüle 1078786
Google açık.
Ana PC'yi genel olarak Steam icin kullandigimdan dolayi hicbir isime yaramayacak olan isletim sistemi. Her sey zamaninda ve yerinde güzel. Bir yerden sonra Windows 7'den bile vazgecmek zorunda kaldim.
Ana PC'yi genel olarak Steam için kullandigimdan dolayi hiçbir isime yaramayacak olan isletim sistemi. Her şey zamaninda ve yerinde güzel. Bir yerden sonra Windows 7'den bile vazgecmek zorunda kaldim.
Official website of Mypal, the up-to-date web browser compatible with Windows XP computers.
www.mypal-browser.org
Palemoon tabanlı bir tarayıcı, ayrıca güncellendiği için yeni sitelere erişebilir ve daha güvenli internette gezinebilirsiniz çünkü tarayıcı güvenlik güncellemelerini alıyor.