2021 yılında Windows XP kullanmak

Bende geçmeyi düşünüyorum Windows 11 çıkana kadar sistem özelliklerim: 2 GB RAM DDR3 800 MHz 5400 RPM HDD 500 GB Intel Pentium (r) Dual Core T4500.

O sistemle Windows 11'de görev yöneticisini bile açamazsınız hocam.

2 GB RAM bilgisayara Windows 11 mi kurmayı düşünüyorsun?
Kursan bile tarayıcıyı bile açamazsın.

Kurmuştum Defender kapatıp kullandım. Geliştirici sürümünde hatalar olduğu için Windows 10 LTSB 2015 geçtim.
Şu anda Windows 10 LTSB 2015 Google Chrome açık, Windows 11 64 Bit Google Chrome 2 sekme açık 1.5 1.6 GB civarları kullanıyordu. Boşta Windows 11 64 Bit 1.1 GB kullanmıştı Windows 10 2015 LTSB boşta 0.7 GB kullanıyor gereksiz servisler kapalı.

Son düzenleme:

Vallahi Windows 2000'den 10'a kadar tüm sistemleri bunda denedim. En stabil 8.1'di fakat temasından mıdır nedir 7 bana bir başka geliyor

Ana PC'yi genel olarak Steam için kullandigimdan dolayi hiçbir isime yaramayacak olan isletim sistemi. Her şey zamaninda ve yerinde güzel. Bir yerden sonra Windows 7'den bile vazgecmek zorunda kaldim.

Yakında 10'danda çekerler desteği

Chrome XP'te güncelleme almıyor, Mypal adlı yarayıcıyı dene. XP'te hala güncelleme alan bir tarayıcı.
Buyrun linki de bu.

Palemoon tabanlı bir tarayıcı, ayrıca güncellendiği için yeni sitelere erişebilir ve daha güvenli internette gezinebilirsiniz çünkü tarayıcı güvenlik güncellemelerini alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…