Fiyatına değer ama alınır mı bilemem. Belki o bütçe ile PC yükseltmesi daha mantıklı olabilir. Mevcut PC özellikleri nedir ?Arkadaşlar ben öğrenciyim. Bütçem belli 600 TL. Bilgisayarım zaten çöp. Telefonum kötü falan öyle gidiyor. Yeni telefon alacağız. Elimde fazladan kullanmadığım eşyalar 600-700 TL ediyor. Bu paraya PlayStation 3 almak istiyorum. En azından GTA 5 ve FIFA 17 falan oynayım diyorum. Bilgisayar GTA San Andreas ve FIFA 13'te bile kasıyor. Benim teyze oğlunun PlayStation 3 var. Ha teyze oğlu falanda yaşı 25 falan. Onun konsolu almak istiyorum. Özellikleri şunlar.
PlayStation 3 Slim 170 GB. İçinde GTA 5/FIFA 16 var. CD olarak Mortal Kombat komplate Edition/ gran turismo 5 falan var. Çok temiz kullandı, okul iş falan derken...
Sizce fiyatına değer mi? (600 TL) ve hala alınır mı?
Fiyatına değer ama alınır mı bilemem. Belki o bütçe ile PC yükseltmesi daha mantıklı olabilir. Mevcut PC özellikleri nedir ?
PC yükseltmesi pek mümkün olmaz gibi geldi. PS3 bence alınır ama daha çok Last Of Us, RDR, God Of War ve Uncharted gibi özel oyunları için alınır. Benim gibi sadece NFS, FIFA, GTA falan atarım diye alma, alacaksan bu özel oyunlar için al, yanında da istersen ek olarak GTA, FIFA falan oyna.i3 M380 6 GB RAM AMD Radeon HD 5000. O Yüzden PS3 düşünüyorum.
Dostum eğer paranı kötü bir yatırıma koymak istiyorsan alabilirsin. Şu an zaten ülkemizde ucuz olan bir şey kalmadı. 3000₺ o seviyede oyun oynayabileceğin bir bilgisayara göre ucuz. Ama PS 3 alıp PS 5 çıktığında iyice değer kaybedecek ve satmak istediğin zaman satamaya değmeyecek bir Konsol'u almaman yönünde tavsiyede bulunabilirim en fazla. İleri de üstüne koyup PS 4'te alabilirsin sonuçta ama burada olay sizin PS 3 sahibi olup hemen oyun oynamak isteyip istememeniz. Atıyorum 1 yıl para biriktirip PS 4 almak mı yoksa şu an PS 3 sahibi olmak mı derseniz ben 1 yıl bekleyip para biriktirirdim. Karar sizin tabii çalışıyor musunuz, okuyor musunuz yani bu durumları, gelirlerinizi falan siz bildiğiniz için ona göre düşünüp karar verin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.