2021'de Xbox One S alınır mı?

SlayKul

Hectopat
Daha fazla  
İlk önce PC alacaktım sonra şu son günlerde konsola karar verdim ve gözüme ilk çarpan Xbox One S oldu, hem ucuz hem de güzel bir konsol o fiyata PC toplamaya kalksam o performansın yarısını bile zor verir açıkçası. Kötüleyen kimseyi görmedim, ama tabii bu yorumlar hep 1/2 sene önce yapılmış. Peki günümüzde hâlâ alınır mı bu Xbox One S? Alırsam pişman olur muyum ve Xbox Game Pass oyunlarının hepsini kasmadan oynatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun kullanmayı düşünüyorsanız hayal kırıklığı yaratabilir. Ancak oyun hevesinizi giderebileceğinizi düşünüyorum.

Hocam 2.el mi alacaksınız bilmiyorum fakat fiyatı 2000TL civarı diye biliyorum Xbox One S'in.2000TL ona vermek yerine biraz daha para biriktirip indirimli fiyatıyla Series S almak daha mantıklı olabilir.

Piyasada fazla sıfır Xbox One S kalmadı, belki konsol oyunu satan yerlerde bulabilirsin, ama onun yerine 1200₺ daha koyup her gün Amazon'daki fiyatları takip edip alabilirsin. Geçen günlerde 3400₺'ye kadar düştü, Almanya'dan geliyor. Merak etme, gümrük fiyatları ve kargo her şey dahil geliyor.

İlk önce PC alacaktım sonra şu son günlerde konsola karar verdim ve gözüme ilk çarpan Xbox One S oldu, hem ucuz hem de güzel bir konsol o fiyata PC toplamaya kalksam o performansın yarısını bile zor verir açıkçası. Kötüleyen kimseyi görmedim, ama tabii bu yorumlar hep 1/2 sene önce yapılmış. Peki günümüzde hâlâ alınır mı bu Xbox One S? Alırsam pişman olur muyum ve Xbox Game Pass oyunlarının hepsini kasmadan oynatır mı?
Klavye mouse bağlayıp PC olarak bile kullanabilirsin. Youtube, Spotify, Search bile var sonuç olarak.

Ben 2 hafta önce 2. elden 1500 TL'ye 1 TB, tek kol, Blu-ray'e sahip versiyonunu aldım. Şu anda da Resident Evil 7'deyim.

Cihaz beni memnun etti, tek sıkıntısı 2 saat oynamadan sonra FPS düşüşlerinin olması, ve fan sesinin eski PS3 Slim'imden bile daha fazla olması. Cihazın içinin tozlandığını düşünüyorum.

Onun dışında memnunum, oyunlar güzel, cihaz güzel. Makul fiyata bulabilirseniz öneririm.

Ben 2 hafta önce 2. elden 1500 TL'ye 1 TB, tek kol, Blu-ray'e sahip versiyonunu aldım. Şu anda da Resident Evil 7'deyim.

Cihaz beni memnun etti, tek sıkıntısı 2 saat oynamadan sonra FPS düşüşlerinin olması, ve fan sesinin eski PS3 Slim'imden bile daha fazla olması. Cihazın içinin tozlandığını düşünüyorum.

Onun dışında memnunum, oyunlar güzel, cihaz güzel. Makul fiyata bulabilirseniz öneririm.
Tekstil ürünü alıcaktım herkes memnun kalmış sadece ufak tefek çizik varmış. Xbox series s mi almalıyım sizce, yoksa xbox one s mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı