2021'de Xbox One S alınır mı?

Tekstil ürünü alacaktım herkes memnun kalmış sadece ufak tefek çizik varmış. Xbox Series S mi almalıyım sizce, yoksa Xbox One S mi?

Hocam biri 1500-1700, diğeri 3000-3400 TL bandındaki konsollar. Eğer uzun süre kullanmak istiyorsanız Series S elbette çok daha iyi.

Eğer paranız yetiyorsa Series S almanızı öneririm.

Baya bir uzun yıllarca kullanmak istiyorum, xbox series s daha mı yeterli olacaktır ?
Bu durumda güncel olan en son çıkan seriyi alman gerekir. Ancak oyun fiyatlarını da daha sonra hayal kırıklığı yaşamaman için göz önünde bulundurmalısın. PlayStation oyunları bugün 700-1000 TL arasına satılıyor. Şu an Microsoft‘un Türkiye fiyatlandırması üyeliğiyle birlikte çok uygun ama bu sürekli böyle devam eder mi? Kötü senaryoda doların yükseldiğini Microsoftun’da Türkiye fiyat politikasından vazgeçtiğini düşünün. Ayda 100-150 TL buna para ayırabilir misiniz?

Bu durumda güncel olan en son çıkan seriyi alman gerekir. Ancak oyun fiyatlarını da daha sonra hayal kırıklığı yaşamaman için göz önünde bulundurmalısın. PlayStation oyunları bugün 700-1000 TL arasına satılıyor. Şu an Microsoft‘un Türkiye fiyatlandırması üyeliğiyle birlikte çok uygun ama bu sürekli böyle devam eder mi? Kötü senaryoda doların yükseldiğini Microsoftun’da Türkiye fiyat politikasından vazgeçtiğini düşünün. Ayda 100-150 TL buna para ayırabilir misiniz?
150 tl ye imkansız nerdeyse game pass, ps4 düşündüm ama ps4 sadece 4/5 oyun veriyor Xbox ise 100 den fazla oyun. 45 tl den aylık 1 yılda 550 tl ediyor 7/8 yılda konsolun fiyatı cikiyor. İyi midir ?

150 TL'ye imkansız neredeyse Game Pass, PS4 düşündüm ama PS4 sadece 4/5 oyun veriyor Xbox ise 100'den fazla oyun. 45 TL'den aylık 1 yılda 550 TL ediyor 7/8 yılda konsolun fiyatı cikiyor. İyi midir?

Hocam eğer bütçeniz yoksa PlayStation piyasasına karışmanızı önermem, Xbox Game Pass sistemi ile Xbox konsolu almak bütçe dostu bir seçim olacaktır.

Hocam eğer bütçeniz yoksa PlayStation piyasasına karışmanızı önermem, Xbox Game Pass sistemi ile Xbox konsolu almak bütçe dostu bir seçim olacaktır.
Bende kesinlikle Xbox alması taraftarıyım. Ancak şu an Microsoft piyasada kitle kazanmaya çalışıyor ve Avrupa’daki ücretini Türkiye’de uygularsa 130 TL‘yi geçer. Buna hazır olması gerektiğini söylüyorum.

Bende kesinlikle Xbox alması taraftarıyım. Ancak şu an Microsoft piyasada kitle kazanmaya çalışıyor ve Avrupa’daki ücretini Türkiye’de uygularsa 130 TL‘yi geçer. Buna hazır olması gerektiğini söylüyorum.
Doğrudur hocam ama düşününce 130TL çok yüksek bir fiyat 130TL değilde Ultimate üyelik fiyatı olarak ben 50-85TL arası bir fiyat bekliyorum.Ayriyeten içinde 300'den fazla oyun olduğunu bu sene daha Forza Horizon 5 gibi bir sürü oyunun geleceğini düşünürsek bence zararlı bir alışveriş olmaz.

İlk önce PC alacaktım sonra şu son günlerde konsola karar verdim ve gözüme ilk çarpan Xbox One S oldu, hem ucuz hem de güzel bir konsol o fiyata PC toplamaya kalksam o performansın yarısını bile zor verir açıkçası. Kötüleyen kimseyi görmedim, ama tabii bu yorumlar hep 1/2 sene önce yapılmış. Peki günümüzde hâlâ alınır mı bu Xbox One S? Alırsam pişman olur muyum ve Xbox Game Pass oyunlarının hepsini kasmadan oynatır mı?

Bence alınır Series S de önerilir fakat bence Series S'in kutulu oyun desteklemesi biraz kötü oldu Series S alacak olursanız SD kartta alın onun dışında One S idare eder fakat One X öneririm.
Tekstil ürünü alacaktım herkes memnun kalmış sadece ufak tefek çizik varmış. Xbox Series S mi almalıyım sizce, yoksa Xbox One S mi?

Series S al bence ama dediğim gibi yanında SD kart daha iyi olur.
150 TL'ye imkansız neredeyse Game Pass, PS4 düşündüm ama PS4 sadece 4/5 oyun veriyor Xbox ise 100'den fazla oyun. 45 TL'den aylık 1 yılda 550 TL ediyor 7/8 yılda konsolun fiyatı cikiyor. İyi midir?

Ultimate 300 küsur oyun veriyor diye hatırlıyorum.
Ultimate 300 küsur oyun veriyor diye hatırlıyorum.
1626099776739.png

Son düzenleme:
Xbox Series S Amazon'da 5100 ₺ ve depolama olarak 360 GB ile geliyor 4-5 tane oyun indirsen zaten doluyor yetmeyebilir hatta. Yeni nesil oyunları oynayacağım diyorsan SSD fiyatları 2000 liradan başlıyor. Yani cebinden minimum 7000₺ çıkıyor. Şu insanların söylediği "biraz daha biriktirip Series S al hocam" lafını umursamamanı tavsiye ederim Series S almak yerine Series X alman daha mantıklı olur :D

Paran yetiyorsa Series S daha mantıklı. Çünkü yeni nesil olduğu için One S'nin oynatmadığı oyunları oynatabilir. Microsoft Flight Simulator gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı