2021'de Xbox One S alınır mı?

f0rd

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Xbox One S almayı düşünüyorum acaba almalı mıyım?
PS4'den donanım konusunda daha mı iyi acaba? PlayStation özel oyun takıntım yok. Hangisini almalıyım PS4 veya Xbox One S

Xbox One S tabii ki de. Sebebi Xbox Game Pass ve geniş geriye dönük uyumluluk arşivi. Xbox 1'deki oyunları bile çalıştırabiliyorsunuz. Ama görüntü kalitesi için bir şey diyemem.

Arkadaşlar ben Xbox One S almayı düşünüyorum acaba almalı mıyım?
PS4'den donanım konusunda daha mı iyi acaba? PlayStation özel oyun takıntım yok. Hangisini almalıyım PS4 veya Xbox One S
Benim önerim PS4 olacaktır çünkü Xbox One S şuan çok kötü. Ben kullanıyorum ve performansı çok vasat bir şekilde çalışıyor. Eğer ucuz bir fiyata Xbox One S düşük bir fiyata bulursanız (1200 TL gibi bir fiyat) alabilirsiniz ama onun dışında Xbox One S önermem. PS4 şuan gayet iyi çalışıyor hala.

Arkadaşlar ben Xbox One S almayı düşünüyorum acaba alınır mı?

Kesinlikle Xbox One S
Benim önerim PS4 olacaktır çünkü Xbox One S şu an çok kötü. Ben kullanıyorum ve performansı çok vasat bir şekilde çalışıyor. Eğer ucuz bir fiyata Xbox One S düşük bir fiyata bulursanız (1200 TL gibi bir fiyat) alabilirsiniz ama onun dışında Xbox One S önermem. PS4 şu an gayet iyi çalışıyor hala.

Senin Xbox da sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı