2021'de zinciri kırma!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen Mesut Çevik'te böyle bir video yayınlamıştı. Sanırım aralarında konuşup bir şeyler yapmak istediler.
Barış Özcan her yılın sonunda sonraki yıl içim "Zinciri Kırma" videosu yayınlıyor. Anlaşarak yaptıklarını sanmıyorum ama iyi denk geldi.

Bu seneki hedefim kitap okuma alışkanlığımı tekrar kazanıp.10.sınıfı iyi bir şekilde halledip TYT için kendime kolaylık sağlamak. Konu için teşekkürler beni gaza getirdi.

@Ciusance Kitap okumak kötü bir şey mi ki? Üzgün Emoji atıyorsun. Bir de PP'nde Başöğretmenimiz var.

"Hayatta en hakiki müşrit ilimdir" demir büyük önder, güzel video.
Benim bu yıl ki zinciri kırma hedefim; 2022 1 Ocak gününe kadar 12 kitap okumak. Kitaplar ile hiçbir yakınlığı olmayan birisi olarak bir yılda 12 kitap okumak benim için çok iyi bir şey. Kitaplar dışında kendimi mümkün olan her konuda daha fazla geliştirmeye odaklanacağım.
Kitap önermeyim :)
1- Nutuk (5 kez okudum, Atatürk'ün kaleminden 1:1 olanı okumak en iyisi)
2- Salih Bozoğun günlüğü.
3- Enok.
4- Steave Jobs'un hayatı.
5- Gelecek 100 yıl.

Normalde kitap okuyan birisiydim ama şu sıralar bıraktım. 2021 hedefim 50 tane kalın kitap okumak. Okul size bir şey öğretmez siz kendinize bir şeyler katmak istemedikten sonra. TYT çalışmaya başlayacağım. İngilizcemi C1 seviyesine çıkartmaya çalışacağım. Ve en önemlisi irademi güçlendirmeye çalışacağım. Ufak bir yazılım bilgim var bunu orta seviyeye çıkarmak istiyorum. Bir de sosyalde yazım yanlışı cezaları yemekten bıktım. 2021'de şu olayı halletmeye çalışacağım :) 2021 için düşündüğüm şeyler şu anlık bunlar. Bakalım hepsini gerçekleştire bilecek miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı