2022-2023 yılında iPhone 8 halen kullanılır mı?

Şık dursun, hava atarım diyorsanız diğer arkadaşlarının yorumları doğrultusunda alabilirsiniz. Yok yazılımı benim için önemli diyorsanız Android cihaz almanızı öneririm.

Merhaba. Bütçem iPhone 8'e uygun ama iPhone X en sevdiğim ve hayalimdeki telefon. EasyCep'den alacağım ama iPhone X 10.000 TL olmuş, sizce iPhone 8 2023 yılında kullanılır mı, alınır mı?

iPhone 8 bende var ve inan bana 2025-2026'ya kadar gider. Bazı arkadaşlar saçmalamış. Evet belki seneye iOS 17 desteği almaz, belki ama iOS 16 üzerinden devamlı güncelleme alır. Düşün, bende iPhone 5S var. Ama bugün yine iOS 12 üzerinde güncelleme alıyor. Sıkıntı olmaz, alınır. Direkt al iPhone 8'i.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 8 modeli halen kullanılabilir bir model ancak alacağınız fiyata göre fikrim ve önerim değişecektir, 4000-5000'lerin üzerine çıkmanızı pek önermem (Easycep'teki fiyata SE 2020 bulunabilir veya iPhone X/Xs).

iPhone 8 modeli performans olarak memnun edecek olup garanti olarak 1 yıl daha güncelleme ömrü bulunup IOS 17'yi almayacak bile olsa çok rahat 2-3 yıl kendini kullandırtmakta sorun çıkartmaz.

iPhone 8 kullanıyorum. almayın artık xs Xr minimum alınacak modeller artık çerçeveleri kalın, bataryasından memnunum ben, ama almayın eski duruyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı