2022 yılında iPhone 8 kullanılır mı?

Samet Erkan

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2020
Mesajlar
1.510
Makaleler
1
Çözümler
2
Selam arkadaşlar, geçenlerde ucuza bulduğum için 3500 TL gibi bir fiyata ikini el iPhone 8 64 GB modelini aldım. Pili orijinal değiştirilmişti pil sağlığı 100 ve ucuz olduğu için alım sağladım hemen. Sizce bu telefon beni ne kadar götürür? Beklentim 2 yıl götürmesi. Oyun vb oynamıyorum gündelik Instagram WhatsApp gibi uygulamalar kullanıyorum. Sizce sorun yaşamadan ne kadar kullanabilirim? Bir de şu an Samsung'a 32 telefonum mevcut. iPhone 8 mi A32 mi kullanılmalı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Götürür 2 Yıl rahat. Samsung A32ye bulaşmayın. iPhone 8 arayüzü falan hem daha stabil hem de sosyal medyada daha iyi iş çıkarır diye düşünüyorum.
 
Bence beklentin kadar götürür. 2 yıl sonra da güncelleme desteği falan kesilir zaten. Oyun vs oynamazsan yine kullanılır da güncel kalmaz cihaz sadece o kadar.
 
Telefonu satın aldığın için akıcılık konusunda A32 ile kendin karşılaştırabilirsin. Apple iPhone 7 bile halen çok hızlı bir şekilde çalışıyor. iOS 16'yı Apple iPhone 7'de alacağına göre iOS 17'ye kadar yolu var, yani iki yıl boyunca güncelleme almaya devam edecek bu bağlamda güncelleme kaynaklı yavaşlama olmaz ise götürecektir.
 
iPhone 7 kullanıyorum. Rahat rahat gidiyor, ufak tefek sıkıntılar yaşıyorum bazen o da çok normal. iPhone 8 rahat götürür seni 2-3 yıl.
 

Geri
Yukarı