2022 yılında iPhone 8 kullanılır mı?

Ben de 2016'da sıfır iPhone 7 almıştım. Bataryasını yeniledim ve 1-2 sene daha kullanmayı düşünüyorum. Gündelik kullanım ve sosyal medya için rahatlıkla iş görecektir.

1.5 yıl net götürür. Telefon bataryaları zaten yoğun kullanın kullanmayın bir şekilde çeşitli kullanımlardan ötürü 1 yılı zor çıkartıyor. O yüzden 1.5 yıl sonraya kadar da Allah büyük diyelim. Ben Galaxy S7'ye geçtim. Çok güncel bir cihaz değil ama ekran ve arama için yeterli buluyorum.

1 ay öncesine kadar kullanıyordum ama pil sıkıntısından dolayı iPhone 11'e geçtim. Yaklaşık 4 yıl kullandım, cihaz performansını ilk günki gibi korudu. Kesinlikle alınır.

Güncelleme alacağından baştan bir sorun yaşamazsın zaten, tek sorun uzun vadeli olarak batarya olacaktır. Bataryayı ilerde değiştirerek çözersin, orjinal bataryadan sonra diğer bataryalar pek yerini tutmuyor.

Selam arkadaşlar, geçenlerde ucuza bulduğum için 3500 TL gibi bir fiyata ikini el iPhone 8 64 GB modelini aldım. Pili orijinal değiştirilmişti pil sağlığı 100 ve ucuz olduğu için alım sağladım hemen. Sizce bu telefon beni ne kadar götürür? Beklentim 2 yıl götürmesi. Oyun vb oynamıyorum gündelik Instagram WhatsApp gibi uygulamalar kullanıyorum. Sizce sorun yaşamadan ne kadar kullanabilirim? Bir de şu an Samsung'a 32 telefonum mevcut. iPhone 8 mi A32 mi kullanılmalı?
2 yıl (kullanım tarzınıza göre) her türlü götürür hayırlı olsun.

Hocam iPhone 7 kullanıyorum. Telefon çok hızlı halen. Alacağınız zaman yüksek dahili hafızalı alin ki sizi üzmesin sonra. Deji Max'te o cihazı çok mükemmel yapar. Ekran da küçük demeyin çünkü telefonu kullanınca gayet iyi alışıyor insan. Yine ekran küçük derseniz de Plus serilerine de bakabilirsiniz.

6 yıldır iPhone 7 kullanıyorum. Performans hemen hemen ilk günkü gibi. Batarya bitti, değiştirdim. Ekranda ghosting olmaya başladı ama servisi 1500 istiyor :( Bunlar haricinde herşey müko

Selam arkadaşlar, geçenlerde ucuza bulduğum için 3500 TL gibi bir fiyata ikini el iPhone 8 64 GB modelini aldım. Pili orijinal değiştirilmişti pil sağlığı 100 ve ucuz olduğu için alım sağladım hemen. Sizce bu telefon beni ne kadar götürür? Beklentim 2 yıl götürmesi. Oyun vb oynamıyorum gündelik Instagram WhatsApp gibi uygulamalar kullanıyorum. Sizce sorun yaşamadan ne kadar kullanabilirim? Bir de şu an Samsung'a 32 telefonum mevcut. iPhone 8 mi A32 mi kullanılmalı?

iPhone 7S kullanıyorum hala Android kullanan arkadaşlarımdan hızlı telefonum, gayet yeterli.

Aktif olarak kullanıyorum. Arayüz ve akıcılık bakımından halan daha on numara. Kamera kısmı beni tatmin ediyor, oyun performansı ise PUBG ve COD dahil sıkıntısız oynayabiliyorum, açıkçası her oyunu sıkıntısız oynuyorum. Daha da güncelleme alacak zaten.
Pil ve ekrana fazla girmeyeceğim fakat gündelik işler için 1 günü çıkarıyorum ben.
Bence fiyatına göre gayet alınabilir bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı