2022 bitmeden iPhone 11 alınmalı mı?

lsaml

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese, çok ikilemde kaldım fikirlere ihtiyacım var. Elimde iPhone 7 Plus var ve yılbaşından sonra zam gelir mi düşüncesiyle 11 alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Bu artıştan sonra bu fiyata 11 alınabilir mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönlümde yd iPhone 14 vardı, bütçemi denkleştiremediğim için alamıyorum, ayarlayabilseydim bir dakika düşünmeden bu hafta alıp gelecektim. Eğer bütçeniz ve Apple isteğiniz varsa alıp geçin. Sonrasında ne olacağı meçhul.

İphone 11 alınmamalı.

İyi akşamlar herkese, çok ikilemde kaldım fikirlere ihtiyacım var. Elimde iPhone 7 Plus var ve yılbaşından sonra zam gelir mi düşüncesiyle 11 alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Bu artıştan sonra bu fiyata 11 alınabilir mi sizce?

Arkadaşım 7-8 ay öncesinde sanırsam 9.000TL'ye almıştı şu anda fiyatları 15.000-17.000 arası bildiğim kadarıyla. Benim düşüncem aklında alma fikri varsa biraz daha bütçe yükseltip iPhone 12 almandır.

IOS şart ise bütçe de artmıyorsa el mahkûm alabilirsiniz. Ancak bundan önce 7 Plus'ın bir sorunu yoksa bozulana kadar kullanılabilir. Android olarak ise yine ortlama 13-17 bin TL aralığında S21, S21 FE ve S22, iPhone 11 yerine tereddütsüz alınabilecek bariz daha iyi modelllerdir.

Gönlümde yd iPhone 14 vardı, bütçemi denkleştiremediğim için alamıyorum, ayarlayabilseydim bir dakika düşünmeden bu hafta alıp gelecektim. Eğer bütçeniz ve Apple isteğiniz varsa alıp geçin. Sonrasında ne olacağı meçhul.
Ben de yazın Artvin'e arkadaşımı ziyarete gitmiştim bi akıllılık edip Batum'dan yd iPhone almadım şimdi cezasını çekiyorum işte..

11 kesinlikle alma. Elimde 2.telefon olarak 11 var çağ dışı kaldı :) şu an 13 pro kullanıyorum 2.el 256gb 1 yıl garantili 12lere 17 bin civarı istiyorlar amoled ekran çok daha mantıklı

Almaya niyetin varsa bir an önce al derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı