2022 Focus vs Corolla

Katsumoto20

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci:i5 6900f Ekran kartı 920mx 8 gb ram 4+4 250 ssd + 500 hdd
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2022 model Focus ile 2022 Corolla'yla yarışırlarsa kim alır (ikisi de en dolu paket ve sedan)?

Focus'ta yakıt tüketimi bir tık fazla olur ayrıca performans olarakta daha iyidir. Corolla biraz daha yayvan geniş bir araba daha konforlu hissettirir. Focus'larda gelenektir süspansiyonlar sert olur belki yeni seride değişmiştir bilmiyorum ama karakteristiği böyle bu arabanın. Corolla bu konuda daha nazik özellikle uzun yolda falan. Bana sorarsanız ben Focus tercih ederdim daha sportif tip olarak vs.

Hybrid Corollayı saymazsak corolla sadece 1.5 atmosferik motor sunuyor Türkiye için.

1.5 atmosferik corolla ve 1.5 atmosferik focus aynı güçde sayılır, büyük ihtimal ile kafa kafaya ya da şanzıman farkından focus önde götürür diye düşünüyorum. Dizel ve 1.0 ecoboost motoru kıyaslamaya gerek yok sonuç tartışmasız focus olur, corolla sedan da Turbo benzin ya da dizel seçeneği yok çünkü.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 2022 model focus ile 2022 Corolla'yla yarışırlarsa kim alır (ikisi de en dolu paket ve sedan)?

Focus 123 HP 1.5 benzinli motoru var ve 150 nm torku var. Corolla da 1.5 motor 3 silindir ve 125 HP 153 nm torku var. Corolla son hızında 190 yazıyor focus da 196 yazıyor kafa kafaya giderler az çok diye düşünüyorum. Yeni bir şey bulursam mesajıma eklerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı