2022 sezonu çoktan geldi. Bu yıl yağışların güzel olması sebebiyle güzel geçiyor.
Yer Isparta Davraz Kayak Merkezi. Aslında ilk Isparta sonra Denizli sonra Uludağ'a gitmekti ama bu sezon da sakatlandım
Bu sefer durum ciddi... Duzelmeyiz ama düzelir isek bu hafta Denizlideyiz. Ondan da kareler paylaşırım.
Şimdi sırada pistin ortasında durur iseniz ne olur adlı 3 karelik çalışmayı sunuyorum.
Giriş: Amatör kayakçı olacaklardan habersiz sürüşünü yapmaktadır. Bir anda olan olayı akışına bırakır.
Gelişme: Olay hala akışında gider. Boyutlar arası geçiş olur sadece.
Sonuç: Çarpışma sonrası uçuş. Diğer eleman hala ayakta ona inanamıyorum
Bu da artistlik yapayım derken yaptığım 1. kaza... Yakın geçmek isterken beline çarptım. Onun durumu iyi şükürler olsun. Daha sonra gene çarpıştık bu sefer ayağa kalkamadım
Durmak yok gazlamaya devam
Doktorlar grevde ne tedavi olabildim ne kayabildim
Yer Isparta Davraz Kayak Merkezi. Aslında ilk Isparta sonra Denizli sonra Uludağ'a gitmekti ama bu sezon da sakatlandım
Şimdi sırada pistin ortasında durur iseniz ne olur adlı 3 karelik çalışmayı sunuyorum.
Giriş: Amatör kayakçı olacaklardan habersiz sürüşünü yapmaktadır. Bir anda olan olayı akışına bırakır.
Gelişme: Olay hala akışında gider. Boyutlar arası geçiş olur sadece.
Sonuç: Çarpışma sonrası uçuş. Diğer eleman hala ayakta ona inanamıyorum
Bu da artistlik yapayım derken yaptığım 1. kaza... Yakın geçmek isterken beline çarptım. Onun durumu iyi şükürler olsun. Daha sonra gene çarpıştık bu sefer ayağa kalkamadım
Durmak yok gazlamaya devam
Doktorlar grevde ne tedavi olabildim ne kayabildim
Son düzenleme: