2022 LGS yüzdelik dilimleri yükselir mi?

Çok sağ olun hocam 9. sınıfta nasıl çalışmalıyım sizce öneriniz var mı?
Bu sene benim kardeşim de girdi sınava , yüzdelik dilimi sizinkine çok yakın
O da istediği liseye gidemeyecek gibi OBP ile alan liselerden birini tercih edecek
Bu noktada ona söylediklerimi size de yazayım :)

Ben SBS zamanında çok istediğim bir liseye gidemedim Hemen altındaki liseye girmiştim Fakat o zamanki istediğim liseye giden birçok arkadaşımdan çok daha iyi bir sonuç aldım üniversite sınavında Lise hedefe giderken elbette bir araç fakat ama nihayetinde her şey sende bitiyor 4 senenin sonunda çok güzel üniversiteler kazanabilirsin :)

@drwebmaster

Son düzenleme:

@drwebmaster
9. Sınıf Üniversite sınavının ilk aşamasında en çok sorulan sınıf. Esasında 9 ve 10. sınıftan oluşsa da en çok 9. sınıftan çıkıyor sorular

Benim önerim yazılılarına iyi çalış bununla beraber her dersten mutlaka bir tane kaynak bitir. Ben kendi adıma günlük 100 soru çözmeye çalışıyordum. Bir sürü kaynak bitirmene gerek yok. Çözemediğin soruları mutlaka hocalarına sorarak öğren. Bunlar yeterli olur :)

Özetle;
Yazılı zamanı yazılı çalış
Kalan zamanlar her gün 100 soru çöz
Bilemediklerini mutlaka hocalara sor

Bu 3 madde ile derece bile yaparsın

9. sınıf üniversite sınavının ilk aşamasında en çok sorulan sınıf. Esasında 9 ve 10. sınıftan oluşsa da en çok 9. sınıftan çıkıyor sorular.

Benim önerim yazılılarına iyi çalış bununla beraber her dersten mutlaka bir tane kaynak bitir. Ben kendi adıma günlük 100 soru çözmeye çalışıyordum. Bir sürü kaynak bitirmene gerek yok. Çözemediğin soruları mutlaka hocalarına sorarak öğren. Bunlar yeterli olur :)

Özetle;
Yazılı zamanı yazılı çalış.
Kalan zamanlar her gün 100 soru çöz.
Bilemediklerini mutlaka hocalara sor.

Bu 3 madde ile derece bile yaparsın.

Hocam geçen sene 5.68 ile alan okul 7.1 alır mı?

Hocam geçen sene 5.68 ile alan okul 7.1 alır mı?
Sema Yazar Anadolu Lisesi muhtemelen istediğin lise
Bu lisenin önünde yer alan Kayseri Lisesi bu sene kontenjan sayısını 30 kişi azalttı Dolayısıyla altında bulunan liselerin yüzdelik dilimi yükselir
Bu sene 5,5 civarında kapatır
7,1 ile hayli zor gözüküyor ama listene yaz belki gelir

Sema yazar Anadolu lisesi muhtemelen istediğin lise.
Bu lisenin önünde yer alan Kayseri lisesi bu sene kontenjan sayısını 30 kişi azalttı dolayısıyla altında bulunan liselerin yüzdelik dilimi yükselir.
Bu sene 5,5 civarında kapatır.
7,1 ile hayli zor gözüküyor ama listene yaz belki gelir.

Hocam peki Osman Ulubaş Köşk Anadolu lisesi Sema Yazar ve Kayseri lisesi bu üçünden hangisinin gelme olsılığı daha yüksek.

Sema yazar Anadolu lisesi muhtemelen istediğin lise.
Bu lisenin önünde yer alan Kayseri lisesi bu sene kontenjan sayısını 30 kişi azalttı dolayısıyla altında bulunan liselerin yüzdelik dilimi yükselir.
Bu sene 5,5 civarında kapatır.
7,1 ile hayli zor gözüküyor ama listene yaz belki gelir.

Hocam benim sorumada bakabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı