TUF serisi normalde biraz daha uygun fiyatlı olur bu sefer hiçbir şeyden kısılmamış bakalım fiyatları nasıl olacak.
Hocam TUF serisi bu sefer ROG özelliklerinde olmuş.
Kasa farkı var sadece.
Pahalı olur.
Benim çok hoşuma gitti ROG gibi cıvıl cıvıl laptopları sevmiyorum ben. Kasayı da küçültmüşler güzel duruyor.
Ben sade seviyorum.
Ne ROG fazla afilli geliyor, TUF hoş ama "Oyuncuyum ben!" diye bagriyor, okul ortaminda kullanmaya uygun degil.
@Mantony hocam garip bir bicimde benim de aklima simdi Monster kullanicisi olarak yeni Tulpar serisi geldi.
Abrada pek bir sey degismez tasarim olarak, yine Clevo agirlikli olur. Islemci degisir.
1 tane mi ne TongFang koyarlar o kadar

Ama Tulpar merak ediyorum, her sene Tulpar tasarimi degisiyor.
Acaba yine MSI kasa gelir mi?
GE kasa gelse iyi olur.(Hayaller)

Hocam TUF serisi bu sefer ROG özelliklerinde olmuş.
Kasa farkı var sadece.
Pahalı olur.

Ben sade seviyorum.
Ne ROG fazla afilli geliyor, TUF hoş ama "Oyuncuyum ben!" diye bagriyor, okul ortaminda kullanmaya uygun degil.
Bende mi bir sıkıntı var gayet sade laptop işte :D
İş içinde okul içinde kullanılabilir bence.

Videonun sonunda Yuan cinsinden RTX3070 modeli için fiyat belirtilmiş.
7500 - 14300 Yuan arasında değişiyor. Anladığım kadarıyla yanında klavye,çanta vs. veriyorlar ve ram boyutu değişiyor.
Kabaca kuru ₺ cinsine çevirirsek 16.100 ile 32.000 (16 bin TL ile 32 bin TL) arası bir fiyatı var Çin'de.
Yurtdışı laptop fiyatlarını bilmiyorum ama Rtx3070 barındıran baz modeli 16100 ₺ ile makul gözüktü bana.

@499337 @Mantony
Tasarım konusunda her ortama çok güzel uyum sağlayan en başarılı modellerden birisi Gigabyte'ın Aero ve Aorus modelleri. 2022 olanlar hariç. Kendim de Aorus 15G KC kullanıyorum. Tasarım güzel. Donanım güzel lakin Gigabyte yazılım konusunda cihazları mahvediyor hatta katlediyor. Ayrıca değiştirmek istememdeki en büyük sebep klavyenin ikinci ve üçüncü fonksiyonları aydınlatılmamış. Kod yazan birisiyim. Düşük ışıkta klavyede bulunan "! , ' , + , % , &" gibi Shift+Tuş kombinasyonları gözükmüyor. Bu da beni mahvediyor. Yoksa tasarım klavye hissiyatı çok güzel. Piyasada bulunan en iyi giriş/çıkış portlarına sahip cihazlardan biri ancak klavye ve yazılım beni deli ediyor. Değiştireceğiz mecbur.
Tuf modellerinde de "WASD" nin beyaz olmamasını ,geri kalan ile uyumlu olmasını isterdim ancak kesinlikle problem teşkil etmiyor.

Son düzenleme:
Videonun sonunda Yuan cinsinden RTX3070 modeli için fiyat belirtilmiş.
7500 - 14300 Yuan arasında değişiyor. Anladığım kadarıyla yanında klavye,çanta vs. veriyorlar ve ram boyutu değişiyor.
Kabaca kuru ₺ cinsine çevirirsek 16.100 ile 32.000 (16 bin TL ile 32 bin TL) arası bir fiyatı var Çin'de.
Yurtdışı laptop fiyatlarını bilmiyorum ama Rtx3070 barındıran baz modeli 16100 ₺ ile makul gözüktü bana.
Aliexpress sanırım o alışveriş sitesi. Oradaki fiyatlandırmayı bilmiyorum ama 16.100TL'ye biraz ucuz olurdu sanki, 16.100 TL olan ekran kartı düşük versiyonu olabilir.

Son düzenleme:
Asus TUF F15'te 140W'lık 3070 var deniyor fakat benchmark testinde 153W gördü? 🤔
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı