- Makaleler
- 1
Genel olarak orta. Ama türkiye genelinde daha iyi. Geçen sene ortalama 5 net yapılmıştı sanırım. Ama bu sene kolay gibiydi.Matematikte 14 soru yapmak iyi mi? Bi arkadaş soruyor.
Genel olarak orta. Ama türkiye genelinde daha iyi. Geçen sene ortalama 5 net yapılmıştı sanırım. Ama bu sene kolay gibiydi.Matematikte 14 soru yapmak iyi mi? Bi arkadaş soruyor.
Genel olarak orta. Ama Türkiye genelinde daha iyi. Geçen sene ortalama 5 net yapılmıştı sanırım. Ama bu sene kolay gibiydi.
Asıl matematik kolaydı.Türkçe bana pek zor gelmedi, dikkatli okuyunca rahatça çözülebilecek sorular vardı genellikle. Matematik biraz zorladı.
Bilemiyorum, pek beklediğim gibi çıkmadı sorular.Asıl mat kolaydı.
Türkçe ve matematik ortaya yakın kolay, tabii Türkçede iki üç tane baba sorular vardı. Sosyalin din ve felsefe soruları aşırı zor. Fen ortanın bir tık üstü çalışan rahat yapardı ben mezuna bırakacağım için sadece deneyimlemek istedim ve gayet iyi deneyimledim. Eğer iyi bir yere gitmek istiyorsanız bu sene tercih yapmayın çünkü sınav basit olduğundan dolayı yığılma olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.