2022 TYT nasıl geçti?

Genel olarak orta. Ama Türkiye genelinde daha iyi. Geçen sene ortalama 5 net yapılmıştı sanırım. Ama bu sene kolay gibiydi.

Geçen seneki sorular çok zordu değişen bir şey olmadı geçen sene 5 yapan bu sınavda 25 yaptı 2020 de 25 yapan bu sınavda yine 25 yaptı.

2020’yi çözmemiştim. Geçen seneki sorular da bana pek zor gelmemişti. Matematikte 36 tane işaretledim, darısı AYT’ye. Bir tane problem ve 2 geometri dışında zor soru yoktu. Geometrisi her zamanki gibi amele tipi geldi. Şaşırtmadı ÖSYM.
Türkçe söylendiği gibi zordu. Umarım beklediğim sıralama gelir ve yığılma olmaz. Yarışmacı arkadaşlara başarılar. 😁

Bence kolaydı ama Türkçe çok zaman aldı. 80 soru işaretledim umarım iyi gelir. Fen de kolaydı. Sayısal kısımdan 20-25 soru işaretledim nereden baksak. Eşit ağırlıkçıyım.

Bir söz bırakacağım.

Giren girdiği gün bitmiştir.
-XxxreIS2023XXx

Türkçe bana pek zor gelmedi, dikkatli okuyunca rahatça çözülebilecek sorular vardı genellikle. Matematik biraz zorladı.
Asıl matematik kolaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe ve Matematik ortaya yakın kolay, tabi Turkcede iki üç tane baba sorular vardı. Sosyalin din ve felsefe soruları aşırı zor. Fen ortanın bi tık üstü çalışan rahat yapardı ben mezuna bırakacağım için sadece deneyimlemek istedim ve gayet iyi deneyimledim. Eğer iyi bir yere gitmek istiyorsanız bu sene tercih yapmayın çünkü sınav basit olduğundan dolayı yığılma olacak.

Türkçe ve matematik ortaya yakın kolay, tabii Türkçede iki üç tane baba sorular vardı. Sosyalin din ve felsefe soruları aşırı zor. Fen ortanın bir tık üstü çalışan rahat yapardı ben mezuna bırakacağım için sadece deneyimlemek istedim ve gayet iyi deneyimledim. Eğer iyi bir yere gitmek istiyorsanız bu sene tercih yapmayın çünkü sınav basit olduğundan dolayı yığılma olacak.

Sıralama puan dağılımı açıklandığında göreceğiz hocam bende özellikle 150k 250k arası bir yığılma bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı