iPhone 14 beklenmez hocam beklenecekse 16 filan beklenmeli(!) Arkadaşlarında dediği gibi bütçenize göre en iyi telefon hangisiyse onu alın. Yeni çıkan her telefon öncekinden iyi oluyor. iPhone X'ten sonraki herhangi bir seri sizi üzmez hocam.
Birde hocam Apple son zamanlarda iPhone çıkarmayı biraz hızlandırdı ne kadar iPhone çıkması demek desteğini o zamana kadar hızlı kesilmesi demek !BENCE!
Birde hocam Apple son zamanlarda iPhone çıkarmayı biraz hızlandırdı ne kadar iPhone çıkması demek desteğini o zamana kadar hızlı kesilmesi demek !BENCE!
Bir de hocam Apple son zamanlarda iPhone çıkarmayı biraz hızlandırdı ne kadar iPhone çıkması demek desteğini o zamana kadar hızlı kesilmesi demek! Bence!
Benim donuyor ve sizde bunu kanıtlayamazsınız. Üzgünüm ama sizinle kavga edecek zamanım yok hukuk okuyorum çalışıyorum.
Yahu 7-8-10 kullanıyor insanlar hala, ne demek 11 alınır mı? adamlar son güncellemeyi de 6S ve 7 Serisine verdiler 6S 2015 de çıkmıştı 11 2019 yılın da çıktı ve şuan en çok satan modeller arasın da kaç sene güncelleme alır gerisini sen düşün
Bir de hocam Apple son zamanlarda iPhone çıkarmayı biraz hızlandırdı ne kadar iPhone çıkması demek desteğini o zamana kadar hızlı kesilmesi demek! BENCE!
Benim donuyor ve sizde bunu kanıtlayamazsınız. Üzgünüm ama sizinle kavga edecek zamanım yok Hukuk okuyorum çalışıyorum