2022 yılında PS3 alınır mı?

Reis grafikler kusturuyor bende var nostalji için birebir ama yokluktan ölmek istemiyorsan PS4 tavsiye ederim.


Bu arada YouTube'deki videolarda görüntü kalitesi iyi gözüküyor ama gördüğün grafiği çamur gibi düşün.
Kaliteli bir ekranda oynamadım hiç çok anlaşılır yada rahatsız eder mi
Bütçeniz yetiyorsa 2. el PS4 alabilirsiniz PS3'teki güzel yapımlar Remastered olarak var.
O kadar bütçem yok malesef zaten ps3 deki oyunlar bana yeter
 
Türkiye şartlarında her şey lüks durumda ve her şeyin hala gideri var.

Gideri yok kanka daha geçen kurdum değmez. Ama dediğim gibi eğer yokluktan ölüyorsan ve üstüne koyacak bir kuruşun bile yoksa alınır.
 
Daha önce PS3 çıktığında PS2 almıştım daha sonra PS4 ve Xbox One çıktığında XBOX360 aldım... O kadar pişman oldum ki alt modelleri tercih ettiğim için, arkadaşın gel beraber X oyununu oynayalım diyor oynayamıyorsun, yeni oyun çıkıyor herkes çılgınlar gibi hype içinde sen gariban gariban eski oyunları oynamaya çalışıyorsun, görüntü kalitesi gram tatmin etmemeye başlıyor zaman geçtikte vs. Eskiden hata yapmış ve pişman olmuş biri olarak önerim para biriktirip Series S'ya da 2.el PS4 Pro vs zorlamanız.

Kesinlikle arkadaş gayet net açıklamış şu devirde biraz uzun gitsin keyfimi alayım diyorsan sabret en kötü PlayStation 4 Slim al keyfine bak 8 ay önce PlayStation 3 vardı bende 500 TL aldım 3 ay kullanıp özel oyunları bitirdim 800'e sattım şimdi 1200 1500 çekiyorlar kesinlikle bu para bu cihaza verilmez ama diyorsan ben GTA 5 özel oyun oynarım arada maç oynar çıkarım grafik takıntımda yok git al kardeşim ama arkadaş çok güzel açıklamış.
 
Alınmaz, yok nostaljiymiş yok gideri falan varmış hepsi boş. Arkadaştan aldım geçen gün bazı oyunları oynamak için, açar açmaz gözlerim kanadı diğer gün geri verdim. Sadece takoz olarak kullanılırsa iş görür.
Kısaca alınmaz. 1500TL bantlarına çıkıp fat kasa bir Xbox One tercih et en azından güncel bir alet olsun elinin altında.
 
Kaliteli bir ekranda oynamadım hiç çok anlaşılır ya da rahatsız eder mi?

O kadar bütçem yok maalesef zaten PS3'deki oyunlar bana yeter.

O zaman al bence içinde ukte kalmasın.
Kaliteli bir ekranda oynamadım hiç çok anlaşılır ya da rahatsız eder mi?

O kadar bütçem yok maalesef zaten PS3'deki oyunlar bana yeter.

O kadar da rahatsız etmiyordu beni büyük ekranda oynuyordum eskiden PS3 sahibiyken televizyondan gerekli ayarlarları yaparsınız.
 
Hocam donmalar yaşayabilirsin PS3. Bana sorarsanız eğer çok da gerek kalmadıkça PS3 almayın PS4 2.el bakın. Mesela bir arkadaşım var sinirden kusacaktı resmen kasmadan ama iyi bulursanız da GTA V 30 FPS alırsınız.
 
Çok eskidi onu alacağına Xbox One(fat) bakabilirsin PS3'e 1500-2000 lira çok fazla maksimum edeceği 700 ama gel gör ki piyasa uçmuş Xbox One bakman daha iyi olur grafikleri daha iyi PS4 ayarında zaten PS3 çok eskidi bir süre sonra sıkılırsın 20 FPS zor oynatıyor zaten. Görüntü kalitesi çamur gibi maalesef. PS3'devri kapanalı çok oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı