2022 yılında PS3 alınır mı?

Xbox da düşünebilirsin
Xbox onedan bahsediyorsan sadece konsol olarak en az 1300 gördüm kol yok oda ilk kasadan 1300e kollu ps3 var zaten arkadaş ps3 ün bi üstüne para veremiyor xbox one mantıksız olur ama 360 diyorsan bakabilir
Kardeşim bize bütçen söyleyebilirmisin ona göre bi konsol önerebilirim ps3 güzel fakat belki üstünü bulabiliriz

Arkadaşlar biraz yorumları okudum oyun fiyatlarına bütçe olmadığı için PS3 tercih ediyorum diyenler olmuş bence böyle düşünmeyin beş tane kutulu oyunla Slim kasa aldım şimdiden 3 oyunu bitirip takasladım takas yöntemiyle para vermeden oyunlarınızı değiştirip oynayabilirsiniz.

Xbox da düşünebilirsin
Ps3 te nasıl Türkçe yamayla oynayabiliriz oyunları dostum, mesela Asassins Creed 1 ,2 Gta 4 . Almayı düşünüyorum bende Türkçe yamalı şekilde oynamak istiyorum herkes gibi. Kırık oluncamı ps 3 oyunlar Türkçe oluyor, aldığımızda olursa iyi olur. Uncharted 1, 2 oynanır müthiş olur. Ramazanınız mübarek olsun.

PS3'te nasıl Türkçe yamayla oynayabiliriz oyunları dostum, mesela asassins Creed 1, 2 GTA 4. Almayı düşünüyorum bende Türkçe yamalı şekilde oynamak istiyorum herkes gibi. Kırık oluncamı PS 3 oyunlar Türkçe oluyor, aldığımızda olursa iyi olur. Uncharted 1, 2 oynanır müthiş olur. Ramazanınız mübarek olsun.

İlk Uncharted serisini oyna sonra kır.
Bu arada ben kırdım ve GTA 5'te hilenin suyunu çıkardım ve şimdi banlı bir PS3'üm var.

İlk Uncharted serisini oyna sonra kır.
Bu arada ben kırdım ve GTA 5'te suyunu çıkardım ve şimdi banlı bir PS3'üm var.
Sağolun, Uncharted Türkçe değilmi? ben kırık almak istiyorum üstad. Gta 5 i ps5 te oynamak lazım, yoksa oynanmaz, yapılacak birsürü aktivite yok ama birsürü eylem yapılabilir çevre iletişimi çok iyi.

Ben kendim kırarım büyük ihtimal zor olmazsa

Aşırı kolay reisler almadan önce bakmanız lazım sürüm önemli, han ile uğraşılmaz.
Bu arada patlasa bile IP alarak düzeltebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı