2022 yılında RX 470 alınır mı?

Öyleyse rx 470 ekran kartından başka çarem yok.
Testlerini eksiksiz yapın, satıcı kartın içinin açılmadığını söylüyorsa güvenlik etiketlerini de kontrol edin. Ek olarak görselde belirttiğim plastik kısımlar erimişse veya biçimleri bozulduysa kart fırınlanmış demektir. Fırınlayanlar genelde bunları çıkarıyorlar tabii ama çoğunlukla unutulur, ki kart fırınlandıysa yine sorun çıkaracağı aşikar.

Screenshot_36.png
 
İlk kullanıcısıyım. Pek yormadım kartı, daha çok bilindik e-sports oyunlarını oynadım. Sorunsuz diyebilirim rahatlıkla. Belki termal macun değişmek isteyebilirsin, 2.5 senelik kart. Dilersen ben MX-4 ile değiştirip gönderebilirim...
 
RX 470 ve RX 570 aynı kart, RX 570 fabrikada stabil overclocklanmış hali sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu arkadaş VBIOS falan yüklememiş fakat FPS değerleri aynı hatta bazı oyunlarda daha yüksek. VBIOS gerçekten lazım mı?

NVIDIA'daki mantık gibi değil yani anladım hocam bilgi için sağ ol.
 
Testlerini eksiksiz yapın, satıcı kartın içinin açılmadığını söylüyorsa güvenlik etiketlerini de kontrol edin, ek olarak görselde belirttiğim plastik kısımlar erimişse veya biçimleri bozulduysa kart fırınlanmış demektir. Fırınlayanlar genelde bunları çıkarıyorlar tabii ama çoğunlukla unutulur. Ki kart fırınlandıysa yine sorun çıkaracağı aşikar.

Eki Görüntüle 1433443
Hocam benim aklım hala Armor modelinde😃 Forumda herkes ısınıyor demiş ama kullanan 3-5 kişi tam yükte 65-70 derece olduğunu söylemiş ki bence 80 üstü olmadığı sürece sıkıntı yok. YouTube'da rx 470 strix testlerini izliyorum, adamlar bakım yapmamış 75-80 derece arası. Armor modelini alırsam hem bedavaya bakım olacak hem de garantisi olacak, strix modelinde bakım yapıldıysa kart açılmıştır, kart açıldıysa sadece bakım yapıldığından emin olamayız. Aklıma takıldı bu konu armor modelini arkadaşın evinde deneyip sıcaklık değerleri sorunlu değilse satın alabilirim, yoksa sıcaklıktan başka sıkıntıları da var mı?
 
Hocam benim aklım hala Armor modelinde😃 Forumda herkes ısınıyor demiş ama kullanan 3-5 kişi tam yükte 65-70 derece olduğunu söylemiş ki bence 80 üstü olmadığı sürece sıkıntı yok. YouTube'da rx 470 strix testlerini izliyorum, adamlar bakım yapmamış 75-80 derece arası. Armor modelini alırsam hem bedavaya bakım olacak hem de garantisi olacak, strix modelinde bakım yapıldıysa kart açılmıştır, kart açıldıysa sadece bakım mı yapıldığından emin olamayız. Aklıma takıldı bu konu armor modelini arkadaşın evinde deneyip sıcaklık değerleri sorunlu değilse satın alabilirim, yoksa sıcaklıktan başka sıkıntıları da var mı?
Armor'un tek sorunu sıcak çalışması, yoksa diğer modellerden farkı yok. Sıcaklıklar size makul geliyorsa Armor modelini alabilirsiniz, tabii buna karar vermeden önce kasanızın bu karta yeterince hava akışı sağlayacağından emin olun.
 
Hocam benim aklım hala Armor modelinde😃 forumda herkes ısınıyor demiş ama kullanan 3-5 kişi tam yükte 65-70 derece olduğunu söylemiş ki bence 80 üstü olmadığı sürece sıkıntı yok. YouTube'da RX 470 STRIX testlerini izliyorum, adamlar bakım yapmamış 75-80 derece arası. Armor modelini alırsam hem bedavaya bakım olacak hem de garantisi olacak, STRIX modelinde bakım yapıldıysa kart açılmıştır, kart açıldıysa sadece bakım yapıldığından emin olamayız. Aklıma takıldı bu konu Armor modelini arkadaşın evinde deneyip sıcaklık değerleri sorunlu değilse satın alabilirim, yoksa sıcaklıktan başka sıkıntıları da var mı?

Kasanız çok çok iyi soğutmaya sahip değilse Armor'dan uzak durun bence.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı