2022'de Android telefon alınır mı?

Bamard

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2020
Mesajlar
370
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
7 yıllık iPhone kullanıcısıyım fakat son zamlarda artık Android mi denemeliyim diye düşünüyorum. Gidip pahalı iPhone mi almalıyım?
 
Hangi iPhone modelini kullanıyorsun?

iPhone 6.

Bütçe, kullanım amacı, ve cihazdan beklentilerinize göre değişir bu durum.

Genel olarak cevap vermem gerekirse, evet alınabilir gayet. Neden alınmasın? :D

Bilmiyorum sanki iyice Türkiye'de hayat pahalılaştı ve ikisin arasındada benim için pek fark yok kullanım açısından. Sonuç olarak ben bunu aç kapa yapacağım işte nadirde olsa oyun oynayacagım arama mesajlaşma yani.

Evet alınır tabii bütçe ve kullanım amacına bağlı.

Yani bütçe çok fazla gibi geliyor bana bir telefona o kadar vermek bilmiyorum belki de linç yiyeceğim. Ama telefonu aç-kapa yapacağım sonuç olarak arama ve oyun(amatör seviye) için kullanacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Artık son zamanlarda asıl "2022'de iPhone alınır mı?(Türkiye'de)" diye düşünüyorum çünkü bizim düşük alım gücümüz karşısında gereksiz pahalı hale geldiler, en ucuz yeni nesil sayılabilecek iPhone'un(iPhone SE 64 GB) neredeyse 7 bin TL bandında olması ne demek? iPhone 11'in 10 bin TL'yi geçmiş olması ne demek? Akıl sır erdiremiyorum bu ülkeye.

Android telefon konusuna da gelinecek olursa, bütçeye göre en uygun ne alınabiliyorsa değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Ben de severek iPhone kullanan biriydim, yaklaşık 1 sene 6s ve 3 sene 8 kullandım fakat en sonunda fiyatlardan dolayı Android telefonlara yönelmem gerekti. Şu an Oppo Reno 4 kullanıyorum ve alıştım, memnunum. Oppo Reno 4 de aldığım fiyatın üzerine 1000 TL'den fazla koydu ya, neyse :).
 
Eğer iPhone cihazlara o kadar fazla para vermek istemiyorsanız F/P olarak S20 FE Snapdragon önerebilirim.
Amiral gemisi bir Android cihaz, üzeceğini düşünmüyorum. Zaten iPhone 6'dan herhangi bir üst segment veya amiral gemisine geçtiğinizde çağ atlamış oluyorsunuz :D
 
Bütçeye göre değişir eğer 7000 TL altı telefon alıyorsanız Android almak zorundasınız zaten.

12-15 bin TL telefonda alabilirim ama ne kadar değer bilmiyorum garip. Sanırım Android tercih edeceğim.

Eğer iPhone cihazlara o kadar fazla para vermek istemiyorsanız F/P olarak S20 FE Snapdragon önerebilirim.
Amiral gemisi bir Android cihaz, üzeceğini düşünmüyorum. Zaten iPhone 6'dan herhangi bir üst segment veya amiral ge misine geçtiğinizde çağ atlamış oluyorsunuz :D

Çağ atlamaktan çok fiyatın deyip değmiceği önemli 11 almayı düşünüyordum ama son zamdan sonra vazgeçmeyi düşünüyorum birkaç gündür.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı